English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (26 Reviews)
Schrijf een review
  • Jun 08, 2017

Heel cool, ik hield van de tekeningen ... Het werkt echt. Super tevreden, ik wijs erop !! Muito legal, adorei os desenhos... Funciona mesmo. Super satisfeita, indico!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 20, 2017

werkt een traktatie. Ik kocht een grotere siliconen een na het verliezen van een vergelijkbaar met deze eerder en het was nutteloos. Zo blij dat ik dit voor zon goede prijs heb gevonden. Had een snelle foto voor de foto niet erg netjes van mijn kant maar drukt goed. works a treat. I bought a bigger silicone one after losing one similar to this previously and it was useless. So happy to have found this at such a good price. Had a quick shot for the pic not very neat on my part but prints well.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 06, 2016

De nail art stempelen voor nagels is erg goed en het is praktisch. We kwamen op tijd. Dank je wel. O Nail Art Stamping para unhas é muito boa e é prática.

Chegou dentro do prazo.

Obrigado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2017

zo cool en werkt geweldig dankjewel zoveel so cool and works great thank yoy so much

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2017

Goed materiaal, ik arriveer eerder dan verwacht Buen material, llego antes de lo esperado

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 02, 2016

Dit product is erg handig voor het maken van mijn nagels, ik vind het eindresultaat leuk na gebruik en ook het product ziet er precies zo uit zoals het op de pagina werd beschreven. blij met mijn aankoop. This product is very useful for making my nails, I like the final result after using it and also the product looks exactly as was described it on the page. happy with my purchase.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2016

Klein, roze, schattig: ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik denk dat het goed is. En echt goedkoop. Small, pink, cute : I havent tried yet, but I think its good. And really cheap.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2018

alles goed aangekomen Leuk ik ga ze mee uitproberen alles goed aangekomen Leuk ik ga ze mee uitproberen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2016

had niet zon goed product verwacht voor dit bedrag, erg tevreden had niet zon goed product verwacht voor dit bedrag, erg tevreden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2018

Product van goede kwaliteit! Kleur en afmetingen trouw aan de beschrijving. Produto de boa qualidade! Cor e dimensões fiéis a descrição.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 1 SET Stempelplaat Sjabloon Modieus Design Nagel kunst Manicure pedicure Stijlvol / Modieus Dagelijks / Muovi / stempelen Plate
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 1pcs Nail Art Tool Nail Painting Tools Nail Stamping Tool Sjabloon Modieus Design Nagel kunst Manicure pedicure Stijlvol / Professioneel / Hoge kwaliteit / stempelen Plate
1% koopUSD $ 2.39
 1 pcs Nail Art Tool Nail Painting Tools Nail Stamping Tool Sjabloon Modieus Design Nagel kunst Manicure pedicure Stijlvol / Professioneel / Hoge kwaliteit / stempelen Plate
1% koopUSD $ 2.39
 1pcs Stempelplaat Sjabloon Nagel kunst Manicure pedicure Modieus Dagelijks / stempelen Plate / Staal
1% koopUSD $ 3.59
 1 pcs Nagel sticker Bloem / Nail Decals / Nail Art doe-het-zelfgereedschap Accessoire Stickers / Nail Art Design
1% koopUSD $ 1.19
 1pc Nail Art Tool Scharen Nagel kunst Manicure pedicure Normale / Klassiek Dagelijks / Scharen & Clippers
1% koopUSD $ 1.19
 Nail Art Tool Duurzaam Nagel kunst Manicure pedicure Muovi Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 1.19
 200 pcs Halve nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
1% koopUSD $ 5.99
 16pcs/set Stickers Folie sticker Nagel kunst Manicure pedicure Gladde sticker / Luxe / Modieus Design Glitter / Ultra sexy Feest / Uitgaan / Dagelijks / Beoefenen
1% koopUSD $ 1.19
 Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Acryl Klassiek Dagelijks / Kynsien korut
1% koopUSD $ 2.39
 2pcs Nail Art Tool Pincetten Waterbestendig / Anti-statisch Nagel kunst Manicure pedicure Roestvast staal Gepersonaliseerde / Klassiek Dagelijks
2% koopUSD $ 3.59
 7pcs Nail Art Kit Nail acrylborstel Nagel kunst Manicure pedicure Nylon Klassiek Dagelijks / Borstels
2% koopUSD $ 5.99
 5 stuks Nail Art Tool Nagel kunst Manicure pedicure Losweken / Klassiek / Chic & Modern Dagelijks
2% koopUSD $ 3.59
 5 stuks Nail Art Tool Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek Dagelijks
3% koopUSD $ 3.59
 Cosmeticaopslag Make-uptasjes Bedenken 1 pcs Kwadraat Klassiek Dagelijks schoonheidsmiddel Verzorgingsbenodigdheden
3% koopUSD $ 7.19
 1set Nail Art-bestanden en buffers Nail Art Tool Nagel kunst Manicure pedicure Amaril / Sieni Klassiek Dagelijks
3% koopUSD $ 5.99
 1 pcs Nagelsieraden Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Modieus / Kynsien korut
4% koopUSD $ 3.59
 Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Acryl Klassiek Dagelijks / Kynsien korut / 3D-kynsitarrat
4% koopUSD $ 1.19
 1pc Poeder / Glitter Poeder / Nail Glitter Glitter & Sprankel / Glitter & Sparkle Nail Art Design
4% koopUSD $ 1.19
 1 pcs 3D Nagelstickers Nagel kunst Manicure pedicure Modieus Dagelijks / 3D-kynsitarrat
5% koopUSD $ 2.39
 1 pcs 3D Nagelstickers Water overdracht sticker Nagel kunst Manicure pedicure Bloem / Abstract / Modieus Dagelijks / 3D-kynsitarrat
5% koopUSD $ 1.19
 Synthetische pruiken / Kostuum pruiken Afro / Kinky Curly Stijl Zonder kap Pruik Blond Oranje Synthetisch haar Dames Blond Pruik Kort hairjoy
5% koopUSD $ 16.91
 1 pcs Nagelsieraden Parels Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Zoet / nieuwe collectie / Modieus / Kynsien korut
6% koopUSD $ 2.39
 8 stuks Nail Art Tool Nail DIY Tools DHZ Nagel kunst Manicure pedicure Normale / Artistieke Stijl / Free Form Dagelijks
6% koopUSD $ 2.39
 Scharen Nagel kunst Manicure pedicure Roestvast staal Klassiek Dagelijks / Scharen & Clippers
6% koopUSD $ 3.59
 2 pcs Nail DIY Tools Stempelplaat Sjabloon Modieus Design Nagel kunst Manicure pedicure Stijlvol / Rond / Vierkant / stempelen Plate
1% koopUSD $ 3.59
 1pcs 4-way nail art polijsten blok schuren bestanden / verwijderen richels / gladde nagel / glans nagel
1% koopUSD $ 1.19
 Nail Art Tool Eelt- en likdoornverwijderaars Nagel kunst Manicure pedicure Roestvast staal Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 1.19
 12 pcs Nail Foil Striping Tape Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Kalvojen irrotusnauha
1% koopUSD $ 1.19
 Nail Painting Tools Noviteit Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / leuke Style Dagelijks
1% koopUSD $ 2.39
 1pcs Make-up kwasten professioneel Andere kwasten Draagbaar / Voor tijdens de reis / Milieuvriendelijk Hars
1% koopUSD $ 2.39
 5 stuks Nail Art Tool Nail acrylborstel Nagel kunst Manicure pedicure Synthetisch haar / Muovi Klassiek Dagelijks / Borstels
1% koopUSD $ 3.59
 Cosmeticaopslag Make-uptasjes Wijdverspreid / professioneel niveau / Draagbaar Bedenken 1 pcs Rond Cosmetisch Dagelijks Dagelijkse make-up Grote capaciteit draagbaar Geschikt schoonheidsmiddel
1% koopUSD $ 12.59
BTest