English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (17 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 03, 2015

Zat helemaal in de knoop en was daardoor bijna kapot.
Mijn klacht werd direct opgepakt door de klantenservice en ik krijg het totaalbedrag teruggestort. Geweldige service dus!!
Zat helemaal in de knoop en was daardoor bijna kapot.
Mijn klacht werd direct opgepakt door de klantenservice en ik krijg het totaalbedrag teruggestort. Geweldige service dus!!

Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2015

uitstekend product, zeer goede afwerkingen en design excelente producto, muy buenos acabados y diseño

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 23, 2015

Sierraden sieraden zijn erg geliefd. Het ziet er goed uit !! Бижутерия очень понравилась. Красиво смотрится!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 23, 2015

Prachtig, het duurde een beetje, maar om in perfecte staat te zijn, net als de foto. Lindo, demorou um pouquinho, mas estar em perfeito estado, igual ao da foto.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 22, 2015

Heel mooi juweel, ga trouwen met alles Tres Joli bijou, se marie avec tout

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2015

ZEER GOED PRODUCT: d IK BEN ZEER TEVREDEN MET DEZE PAGINA IS ZEER GEMAKKELIJK OM ZAKEN MET U TE MAKEN. IK KAN ECHTER GEEN ANDERE PAGINAS BEKIJKEN. ALLEEN LICHT IN DE DOOSJE JE HET BESTE VERY GOOD PRODUCT :d
I`M VERY SATISFIED WITH THIS PAGE IS VERY EASY TO MAKE BUSINESS WITH YOU.
i REALLY DON`T LOOK ANY OTHER PAGES. ONLY LIGHT IN THE BOX

YOU`R THE BEST

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 25, 2015

een mooi sieraad, heel mooi uitziend. Comfortabel om te gebruiken in de zomer! nätti koru, tosi kivan näköinen. Mukava käyttää kesällä!

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 12, 2015

Goed ontvangen, in overeenstemming met de bestelling. Foto vergelijkbaar Bien reçu, conforme à la commande. Photo ressemblante

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 29, 2015

Mooi, origineel en sexy. Ik beveel een standaardlevering aan, ok RAS Jolie, Originale et sexy

je recommande vivement

livraison standard ok RAS

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2015

artikel voldoet aan de aankondiging, tevreden met mijn aankoop article conforme a l annonce , content de mon achat

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

//tagtag_head
ATest