English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (75 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 23, 2013

Ik ben zooo blij met mijn aankoop !! Dit is de beste sportarmband die ik ooit heb gehad, plus hij blijft tijdens mijn gehele training perfect stil op mijn arm (en ik beweeg / gebruik mijn arm veel!). Je kunt de band aanpassen en het velcro is echt sterk (in tegenstelling tot mijn oude armband). Je moet het zeker kopen als je op zoek bent naar een sportarmband, en het is echt goedkoop! Ik heb de kleur paars gekocht, heel schattig :) I am sooo pleased with my purchase!! This is the best sport armband Ive ever had, plus it stays perfectly still on my arm throughout my whole workout (and I move/use my arm a lot!). You can adjust the band and the velcro is really strong (unlike my old armband). You should definitely buy it if youre looking for a sport armband, and its really cheap! I bought the color purple, really cute :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2013

Zeer gemakkelijk te kopen (de site helpt). De levering vond plaats met 21 werkdagen (de deadline is 10 tot 20 werkdagen). Het product is uitstekend, beschermt de apparatuur tegen spatten en zweten. Kopen te gemakkelijk (de site helpt). De levering vond plaats op 21 dagen (de deadline is 10 tot 20 werkdagen). Het product is uitstekend, beschermt de apparatuur tegen spatten en zweten. Compra muito fácil (o site ajuda). A entrega ocorreu com 21 dias úteis (o prazo é de 10 a 20 dias úteis). O produto é excelente, protege o equipamento contra respingos e suor.

Buying too easy (the site helps). The delivery occurred at 21 days (the deadline is 10 to 20 business days). The product is excellent, protects the equipment against splashing and sweat.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 15, 2015

Snelle levering; prima producten en super voordelig Snelle levering; prima producten en super voordelig

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 05, 2013

Product is uitstekend ben er blij mee Product is uitstekend ben er blij mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2015

Perfect product. Onze smartphone gaat er gemakkelijk in Perfect product. Onze smartphone gaat er gemakkelijk in

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2015

Helemaal prima. Optijd geleverd, en helemaal heel. Alleen de kleur was ietsje donkerder blauw. Maar dat maakt niet uit. Helemaal blij mee!! Helemaal prima. Optijd geleverd, en helemaal heel. Alleen de kleur was ietsje donkerder blauw. Maar dat maakt niet uit. Helemaal blij mee!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2016

Geweldig aangekomen op tijd en perfecte staat Estupendo llego en tiempo y perfecto estado

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2015

Mooie dingen, plus de levering was zo snel !!!! Beautiful stuff, plus the delivery was so fast!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 08, 2015

Ze zijn door de douane teruggegeven, maar ze hebben me het geld terugbetaald. Fueron devueltos por aduana, pero me reembolsaron el dinero.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2014

Stevig ontwerp, praktisch. Ik heb per ongeluk besteld voor iPod touch 4, maar ik heb een iPod touch 5 en de hoofdtelefoonaansluiting bevindt zich aan de andere kant, maar dit werd snel rechtgezet door een kleine snede te maken met een Stanley-mes, dus nu werkt de armband perfect. Voor de prijs een uitstekende deal. Sturdy design, practical. I accidentally ordered for iPod touch 4 but I have an iPod touch 5 and the headphone socket is on the other side, but this was quickly put right by making a small cut with a Stanley knife, so now the armband works perfectly. At the price an excellent deal.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest