English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (36 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 05, 2016

Mooie kap, geweldige kwaliteit. Het is heel kleurrijk en vervaagt niet snel. Bescherm uw mobiele telefoon. Het kwam heel goed ingepakt en paste perfect. Linda capinha, de ótima qualidade. É bem colorida e não desbota com facilidade. Protege bastante o celular. Chegou muito bem embalada e se encaixou perfeitamente.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2015

Goed als figuur Bom... Como figura.............

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 24, 2015

Goed product en voldeden aan de verwachtingen Produto bom e atendeu as expectativas

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2015

BEAUTIFULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BEAUTIFULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2015

erg goed, ik heb de bestelling eerder dan gepland ontvangen muito bom, recebi o pedido antes da data prevista

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2014

Productconform en echt super mooi! Ik raad aan Produit conforme et vraiment super beau ! Je recommande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 03, 2014

Het product is op tijd verzonden en komt echt overeen met de foto en beschrijving. Ik vind het geweldig. O produto foi enviado dentro do prazo e é realmente condizente com o da foto e da descrição. Adorei.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2014

Het materiaal is van goede kwaliteit en wordt correct verpakt. Ik vind het geweldig! O material é de boa qualidade e vem embalado corretamente. Adorei!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2014

Ik kan niet geloven dat zijn transittijd zo kort was, voordat hij twee dagen op de website schreef, zeer tevreden I cant believe its transit time so short, before wrote on the Web site for two days, very satisfied

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2015

Heel goed! Hoewel de bezorging meer dan verwacht is vertraagd, is dit mogelijk omdat we het in het hoogseizoen hebben besteld. Muy bueno! Aunque la entrega se ha demorado más de lo previsto, quizás haya sido porque lo pedimos en temporada alta.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest