English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 24, 2017

Alles arriveerde in de geschatte tijd. De perfecte adapters. Ze hebben hun functie vervuld tijdens mijn bezoek aan Manhattan, New York City, daardoor heb ik de adapter meegenomen omdat ik die in de hotelkamer niet had. Koop een echte aanrader. Todo llegó en el tiempo estimado. Los adaptadores perfectos. Cumplieron su función en mi visita a Manhattan New York City .Gracias a que llevé el adaptador porque en la habitación del hotel no disponía de ninguno. Compra muy recomendable.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2016

Leuk en goedkoop. De levering duurde langer dan verwacht, maar vond het niet erg om een ​​paar dagen extra te wachten. Nice and cheap. Delivery took a while longer than expected, but didnt really mind a few days extra wait.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2016

Ja, eindelijk hebben we ze, het heeft lang geduurd, maar nu kunnen we onze opladers gebruiken. Zonder hen zaten we vast met de EU-laadplug die ik hier niet kon gebruiken, Yes, Finally we got them, it took a long time, but now we can use our chargers, Without them, we were stuck with the EU charger plug that I could not use here,

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 11, 2016

goed product en snel het verschepen good product and fast shipping

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 22, 2016

Bedankt, het was een goede service, sneller te leveren dan anderen, en een goede kwaliteit van het product, ik ben zeer tevreden, en de tip voor anderen probeer hier deze pagina heeft de gratis verzending naar Cuba, het is erg belangrijk voor meer dan 3 miljoenen Cubaanse en Cubaanse afstammelingen, die in verenigde staten wonen..bedankt voor uw bedrijf Thank you, It was a good service , faster deliver than others, and good quality of the product, I am very satisfied , and the tip for others try here this page have the free shipping to Cuba, it is very important for more than 3 millions of cuban and cuban descendent, who live in united states..thank you for your business..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2016

Ideaal voor mijn reizen in Japan. Ik stop de stopcontacten direct in mijn koffer, klaar voor de volgende reis. Klein en handig en vooral niet erg zwaar. Ik kan niet wachten om ze te proberen. Lideale per i miei viaggi in Giappone. Ho messo le prese direttamente in valigia, pronte per il prossimo viaggio. Piccole e maneggevoli e soprattutto poco pesanti. Non vedo lora di provarle.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  j.ek
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 22, 2016

Wordt op tijd geleverd, werkt goed. Geschikt voor Europese connectoren Delivered in time, works good. Fits OK to European connectors

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 15, 2015

uitstekende converters, goede kwaliteit, alles kwam van pas. Je kunt ze in jouw land krijgen, maar als je iets anders vraagt, raad ik ze aan. excelentes convertidores, buena calidad, todo llego muy bien. los puedes conseguir en tu país pero si pides algo mas te los recomiendo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  aley
  • Geverifieerde Kope
  • May 15, 2018

Goed product. Dit is een set van 2 adapters: 1 US + 1 AUS / NZ Aankomst in Tahiti over 1,5 maand. Dankjewel Bon produit. Cest un lot de 2 adaptateur : 1 US + 1 AUS/NZ Arrivé Tahiti en 1,5 mois. Merci

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2017

goede producten die geschikt zijn voor het gebruik waarvoor ze zijn gekocht om ze op een Chinese slipper te hangen. buoni prodotti adatti alluso per cui sono stati acquistati poterli susare su una ciabatta cinese.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ons socket plug ac power adapter plug + au socket au aan ons plug ac adapter plug (2 stuks)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.94
 USB 3.0 Male naar Male High Speed ​​Copper USB-verlengkabel (Deep Blue, 1.5M)
1% koopUSD $ 4.39
 USB 2.0 voor Ethernet Adapter
1% koopUSD $ 3.19
 usb 3.0-lader sync-kabel snoer voor Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 / TF101 / TF300 / TF700T (1m, 2m, 3m)
1% koopUSD $ 3.49
 USB 3.0 naar Micro USB 3.0 M / M Cable Net-Plated Wit voor Samsung Note 3 (1M)
1% koopUSD $ 1.75
 USB 3.0 aa man naar vrouw verlengkabel (1 m, blauw)
1% koopUSD $ 2.84
 USB 3.0 Man-vrouw-verlengkabel Blauw (0.3M)
1% koopUSD $ 2.39
 USB 3.0 Type C Adapter, USB 3.0 Type C to Mini Displayport Adapter Mannelijk - Vrouwelijk
1% koopUSD $ 23.29
 USB 2.0 Type C Kabel, USB 2.0 Type C to USB 2.0 Kabel Mannelijk - Mannelijk 1.0m (3Ft)
1% koopUSD $ 12.34
 lenovo hub usb 3.0 type c adapter, usb 3.0 type c naar usb 3.0 type c adapter mannelijk - vrouwelijke 4k * 2k 5.0 gbps
1% koopUSD $ 24.03
 USB 2.0 - DVI / 1RCA Mannelijk - Mannelijk <1m / 3ft
2% koopUSD $ 8.54
 IEC 320 C13 IEC c8, IEC 3pins vrouw naar man-adapter 2pin, c8 mannelijk naar C13
2% koopUSD $ 5.99
 EU Plug naar meerdere Plug Universal Travel Adapter (110-240V)
2% koopUSD $ 1.39
 220v 240v ons usa naar eu euro europa power jack stekker converter adapter zwart
3% koopUSD $ 0.87
 High Quality Universal EU Plug Adapter
3% koopUSD $ 1.89
 ons naar eu stekker adapter converter
3% koopUSD $ 1.39
 platte tot ronde stekker AC stekkeradapter / voedingskabel van hoge kwaliteit, duurzaam
4% koopUSD $ 0.69
 dc 5,5 * 2,1 mm man naar vrouw 1-4 splitter kabel voor CCTV camera
4% koopUSD $ 2.39
 New Edition Rechthoekige US / AU / UK Socket aan EU Plug AC Power Adapter pluggen (125 ~ 250V)
4% koopUSD $ 0.69
 USB-stroomadapter voor EU
5% koopUSD $ 1.39
 EU Plug naar meerdere Plug Universele Ronde Travel Adapter met Safety Sluiter (110-240V)
5% koopUSD $ 1.39
 EU / AU / UK Socket aan US Plug AC Power Adapter Plug (2,5 ~ 250V)
5% koopUSD $ 0.69
 uk om eu AC-reizen adapter socket converter 10a / 16a 240v
6% koopUSD $ 1.39
 DC 5,5 * 2,1 mm Male naar Male Plug Barrel Connector verlengkabel 25cm gratis verzending
6% koopUSD $ 1.75
 whirldy alles in een internationale adapter universele wereldwijd reislader adapter, wit
6% koopUSD $ 4.94
 Power Cable Standard EU voeding verlengsnoer Zwart (1.2M)
1% koopUSD $ 4.99
 eu europa plug 12v 2.6a 45w desktop oplader adapter voor Microsoft Surface Windows 8 Pro 3
1% koopUSD $ 13.39
 enkele C14 naar dual 5-15R korte macht y soort splitter adapter kabel snoer 0.2m 0.6ft
1% koopUSD $ 5.69
 eu-plug usb AC DC voeding lader adapter mp3 mp4 dv oplader (zwart)
1% koopUSD $ 1.39
 cy® Sony PSP Go USB-kabel
1% koopUSD $ 3.79
 yongwei wp-9 universele europese stekker voor stekkeradapter wit
1% koopUSD $ 1.89
 90 graden haakse IEC 320 C14 socket IEC c7 stekker AC-adapter ul ingesteld goedgekeurd
1% koopUSD $ 4.79
 0.7m USB 2.0 A naar 3.5mm barrel connector jack dc stroomkabel
1% koopUSD $ 0.94
ATest