English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 24, 2017

Alles arriveerde in de geschatte tijd. De perfecte adapters. Ze hebben hun functie vervuld tijdens mijn bezoek aan Manhattan, New York City, daardoor heb ik de adapter meegenomen omdat ik die in de hotelkamer niet had. Koop een echte aanrader. Todo llegó en el tiempo estimado. Los adaptadores perfectos. Cumplieron su función en mi visita a Manhattan New York City .Gracias a que llevé el adaptador porque en la habitación del hotel no disponía de ninguno. Compra muy recomendable.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2016

Leuk en goedkoop. De levering duurde langer dan verwacht, maar vond het niet erg om een ​​paar dagen extra te wachten. Nice and cheap. Delivery took a while longer than expected, but didnt really mind a few days extra wait.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2016

Ja, eindelijk hebben we ze, het heeft lang geduurd, maar nu kunnen we onze opladers gebruiken. Zonder hen zaten we vast met de EU-laadplug die ik hier niet kon gebruiken, Yes, Finally we got them, it took a long time, but now we can use our chargers, Without them, we were stuck with the EU charger plug that I could not use here,

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 11, 2016

goed product en snel het verschepen good product and fast shipping

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 22, 2016

Bedankt, het was een goede service, sneller te leveren dan anderen, en een goede kwaliteit van het product, ik ben zeer tevreden, en de tip voor anderen probeer hier deze pagina heeft de gratis verzending naar Cuba, het is erg belangrijk voor meer dan 3 miljoenen Cubaanse en Cubaanse afstammelingen, die in verenigde staten wonen..bedankt voor uw bedrijf Thank you, It was a good service , faster deliver than others, and good quality of the product, I am very satisfied , and the tip for others try here this page have the free shipping to Cuba, it is very important for more than 3 millions of cuban and cuban descendent, who live in united states..thank you for your business..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2016

Ideaal voor mijn reizen in Japan. Ik stop de stopcontacten direct in mijn koffer, klaar voor de volgende reis. Klein en handig en vooral niet erg zwaar. Ik kan niet wachten om ze te proberen. Lideale per i miei viaggi in Giappone. Ho messo le prese direttamente in valigia, pronte per il prossimo viaggio. Piccole e maneggevoli e soprattutto poco pesanti. Non vedo lora di provarle.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  j.ek
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 22, 2016

Wordt op tijd geleverd, werkt goed. Geschikt voor Europese connectoren Delivered in time, works good. Fits OK to European connectors

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 15, 2015

uitstekende converters, goede kwaliteit, alles kwam van pas. Je kunt ze in jouw land krijgen, maar als je iets anders vraagt, raad ik ze aan. excelentes convertidores, buena calidad, todo llego muy bien. los puedes conseguir en tu país pero si pides algo mas te los recomiendo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  aley
  • Geverifieerde Kope
  • May 15, 2018

Goed product. Dit is een set van 2 adapters: 1 US + 1 AUS / NZ Aankomst in Tahiti over 1,5 maand. Dankjewel Bon produit. Cest un lot de 2 adaptateur : 1 US + 1 AUS/NZ Arrivé Tahiti en 1,5 mois. Merci

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2017

goede producten die geschikt zijn voor het gebruik waarvoor ze zijn gekocht om ze op een Chinese slipper te hangen. buoni prodotti adatti alluso per cui sono stati acquistati poterli susare su una ciabatta cinese.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ons socket plug ac power adapter plug + au socket au aan ons plug ac adapter plug (2 stuks)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 Universal AU Port Travel Power Adapter Plug (250V, wit)
1% koopUSD $ 1.99
 USB 2.0 A male naar Dual gegevens USB 2.0 A Female + Power Cable USB 2.0 A Female Extension Cable 20cm
1% koopUSD $ 1.99
 ons socket naar eu stekker AC-adapter + eu socket aan ons plug ac power adapter plug
1% koopUSD $ 0.99
 Universele DC 5V / 12V 5,5 x 2,1 mm Man-vrouw voeding verlengsnoer / Band Switch
1% koopUSD $ 2.99
 dc 5,5 * 2,1 mm man naar vrouw 1-2 splitter kabel voor CCTV camera (DC 12V)
1% koopUSD $ 1.99
 EU Plug naar meerdere Plug Universele Ronde Travel Adapter met Safety Sluiter (110-240V)
1% koopUSD $ 1.99
 yongwei wp-9 universele europese stekker voor stekkeradapter wit
1% koopUSD $ 1.99
 Power Cable Standard EU voeding verlengsnoer Zwart (1.2M)
1% koopUSD $ 4.99
 New Edition Rechthoekige US / AU / UK Socket aan EU Plug AC Power Adapter pluggen (125 ~ 250V)
1% koopUSD $ 0.99
 EU Plug naar eu en ons stekker AC-adapter (2 stuks)
2% koopUSD $ 1.99
 platte tot ronde stekker AC stekkeradapter / voedingskabel van hoge kwaliteit, duurzaam
2% koopUSD $ 0.99
 1m 3ft dc 3,0 * 1,1 mm naar usb lader voeding kabel snoer voor 7 "Huawei MediaPad ideos s7 slim acer a500 gratis verzending
2% koopUSD $ 1.99
 0.7m USB 2.0 A naar 3.5mm barrel connector jack dc stroomkabel
3% koopUSD $ 0.99
 universele reis stekker adapter (voor internationale reizen)
3% koopUSD $ 7.99
 uk om eu AC-reizen adapter socket converter 10a / 16a 240v
3% koopUSD $ 1.99
 USB-stroomadapter voor EU
4% koopUSD $ 1.99
 v rond de 7,9 * 5,5 vrouw naar man-adapterkabel voor Lenovo ThinkPad X1 (15cm) vierkant
4% koopUSD $ 2.99
 whirldy alles in een internationale adapter universele wereldwijd reislader adapter, wit
4% koopUSD $ 4.99
 EU / AU / UK Socket aan US Plug AC Power Adapter Plug (2,5 ~ 250V)
5% koopUSD $ 0.99
 ons aansluiten usb AC DC voeding lader adapter mp3 mp4 dv oplader (zwart)
5% koopUSD $ 1.99
 5v 2a ac adapter voeding (zwart)
5% koopUSD $ 6.99
 EU reizen AC adapter Wit
6% koopUSD $ 1.99
 DC 5,5 * 2,1 mm Man-vrouw voeding verlengsnoer voor CCTV camera (3M)
6% koopUSD $ 2.99
 Laptop Adapter Acer Universal 19V,3.42A,65W
6% koopUSD $ 11.59
 adapter voor wereldreistmuur met dubbele usb-laadpoortvoedingsbron
1% koopUSD $ 11.99
 LED-indicator aluminium magnetische oplaadkabel usb-oplader Sony Xperia Z1 Z2 Z3 (assorti kleur)
1% koopUSD $ 3.99
 Micro USB 2.0 OTG-adapter tijdens het opladen van de telefoon usb lader voeding voor samsung galaxy s3 s4 i9500 note3
1% koopUSD $ 2.99
 EU UK US AU Universal Travel Power Switch Adapter Wit
1% koopUSD $ 5.99
 High Quality Universal EU Plug Adapter
1% koopUSD $ 1.99
 AC 100-240V Power Supply Adapter Schakelen 5.5mm/2.1mm 5VDC 2Amp 2000mA (Zwart, 1.2M)
1% koopUSD $ 4.99
 premium universele wereldwijde reis 6 usb-poorten lader met 4 ac adapters voor iPhone, iPad, smartphone
1% koopUSD $ 14.99
 dos-9-1 AC-oplader adapter gratis verzending (AC 100 ~ 240V / DC 9V 1a / eu stekker / 5,5 x 2,1 mm)
1% koopUSD $ 4.99
BTest