English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (71 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 10, 2015

Veel minder zoet dan ik dacht, maar nog steeds mooi Beaucoup moins douce que ce que je pensais mais belle quand même

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2014

Leuk hoesje voor weinig geld. Zacht staartje Leuk hoesje voor weinig geld. Zacht staartje

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 24, 2015

Ik hield van je service. Ik heb er echt van genoten, bedankt voor alles! adorei o vosso serviço. adorei mesmo, obrigada por tudo!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2015

Oooochen pretty little cheholchik ^^ Ik dacht dat het snel zou vastlopen, maar nee, met dit alles is alles in orde, maar .. eerst vloog er een oor af, dan de staart = (oor heb ik dan weer vastgelijmd, maar op de staart is het nodig om opnieuw lijm te kopen)) Ооочень миленький чехольчик ^^ Думала что быстро заляпается, но нет, с этим все в порядке, но.. сначала одно ушко отлетело, потом хвостик =( Ушко то я еще приклеила обратно, а вот на хвост надо опять клей покупать))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2015

Alles wordt op de beste manier en op tijd ontvangen Все получено в лучшем виде и вовремя

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 17, 2015

Hull super aardig en zoet! :) Ik hou van Coque super sympa et toute douce!! :) Jadore

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2014

erg mooi! Perfect materiaal zeer goed ontwerp en goed vervaardigd muy bonito! perfecto el material muy buen diseño y bien fabricado

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 28, 2014

Mooi, ik denk dat het de mooiste hoes is die ik ooit heb gezien! Ik ben zeer tevreden Bellissima, credo sia la cover più simpatica che ho mai visto! Sono molto soddisfatta

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 06, 2014

Leuk en handig, ik zou het iedereen aanraden !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bello e conveniente, lo consiglierei a tutti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 12, 2014

Poesje is super !!!!!!! de staart is eenvoudigweg onweerstaanbaar !!!!! Киска супер!!!!!!! хвостик просто неотразим!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest