English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (42 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 29, 2015

thermometer echt handig voor mensen met kleine kinderen en ik moet zeggen dat zelfs als een precisie niet slecht is in feite heb ik het vergeleken met de klassieke digitale en de temperatuur is bijna altijd gelijk of minder dan 0,01 aanbevolen termometro davvero utile per chi ha bambini piccoli e devo dire che anche come precisione non è male infatti lho confrontato con quello digitale classico e la temperatura risulta quasi sempre uguale o inferiore di 0.01 consigliato

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 26, 2015

Goed nauwkeurig en praktisch. Zeer snelle meting. Bem preciso e prático. Muito rápida a medição.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 31, 2015

Heel handig ding en werkt ook perfect! echt een aanrader! Heel handig ding en werkt ook perfect! echt een aanrader!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2016

Heel goed en heel snel om de koorts van de jongens te nemen en niet zo klein Muy bueno y muy ràpido para tomar la fiebre de los chicos y no tan chicos

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2016

Het product is erg goed en is op een relatief goed moment aangekomen en op het gebied van vertrouwen heb je ons vertrouwen verdiend en ik ben blij dat ik opnieuw bij je koop المنتج جيد جدا ووصل في وقت جيد نسبيا ومن ناحية الثقة لقد كسبتم ثقتنا ويسعدني الشراء منكم مرة اخرى

Antwoord Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 06, 2015

Uitstekende communicatie, alles zoals afgesproken Ottima comunicazione, tutto come da accordi

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 11, 2015

Ik ben heel blij, snel ontvangen en in uitstekende staat, dank je je suis ravie, reçu rapidment et en excellent état, merci

Antwoord(6) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 06, 2015

Geweldige producten. Grote waarde voor uw geld. Uitstekend. Hartelijk bedankt. Great products. Great value for money. Excellent. Thanks a lot.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2015

Comfortabel, gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar. Cómodo, fácil de utilizar y muy fiable.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 31, 2015

Uitstekende kwaliteit! Onverslaanbare prijs! Excellent quality!
Unbeatable price!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

crawl