English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 26, 2016

Supersnelle SD kaart. Geschikt voor snelle digitale camera. Supersnelle SD kaart. Geschikt voor snelle digitale camera.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2017

Het issue goed ontvangen helaas wel belasting moeten betalen. Dus als je meer dan 1 product van het zelfde nodig heb wees verstandig en bestel gewoon meer keer zodat je onder de belasting vrije voet blijft. Het issue goed ontvangen helaas wel belasting moeten betalen. Dus als je meer dan 1 product van het zelfde nodig heb wees verstandig en bestel gewoon meer keer zodat je onder de belasting vrije voet blijft.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 09, 2016

top, snelle levering zoals vermeld was op de site. top, snelle levering zoals vermeld was op de site.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2015

Nog niet gebruikt, product en verpakking zien er goed uit. Nog niet gebruikt, product en verpakking zien er goed uit.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 15, 2015

32gb sd kaard voor fotos op te zetten veel gegeugen 32gb sd kaard voor fotos op te zetten veel gegeugen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2016

Het product is volledig in overeenstemming met de beschrijving. OK. Tuote vastaa täysin kuvausta. OK.

Antwoord(1) Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2016

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad aan dat het een heel goed product is Très bon rapport qualité-prix. Je recommande cest un très bon produit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2016

Werkt heel goed. Getest op de dag van ontvangst. Geen probleem. Niets bijzonders te zeggen. Behalve deze kleine prijs. Fonctionne très bien. Testé le jour de la réception. Aucun problème particulier.
Rien de particulier à dire.

À part merci pour ce petit prix.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2016

Goed ontvangen mijn bestelling, klein pakket onberispelijke staat, een beetje lang te wachten maar het komt veilig aan. het was mijn tweede bestelling, ik ben blij en ik heb net mijn derde gedaan. Bien reçu ma commande, petit colis état impeccable, un peu long à attendre mais ça arrive à bon port.
c était ma deuxième commande, jen suis content et je viens de faire ma troisième.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2016

goed merk het product is uitstekend. marca buona il prodotto risulta ottimo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest