English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 Reviews)
Schrijf een review
  • Jun 01, 2015

Net zoals verwacht en tevreden Genau wie erwartet und zufrieden

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

Allemaal goed, hoewel een beetje laat. Goede kwaliteit van de producten Voldoe aan de beschrijving. Todo bien, aunque un poco tarde. Buena calidad de los productos. Cumplen con la descripción.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2015

Mooi en gelijk aan de fotos. Zwart en zwart is de top! :) Bella e uguale alle foto.Bianca e nera è il top!:)

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2015

Het is echt een goed product, bedankt It is a really good product, thanks

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2015

Geen probleem, volgens de bestelling, levering een beetje lang pas de problème, conforme à la commande, livraison un peu longue

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2015

Ik kon zeker geen betere kwaliteit verwachten, gezien de prijs! Desondanks waren de leverings- en levertijden ongelooflijk lang (bijna 60 dagen). Non potevo certo aspettarmi una qualità migliore, considerato il prezzo! Ciononostante, i tempi di spedizione+consegna sono stati incredibilmente lunghi (quasi 60 giorni).

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 13, 2014

Allemaal zoals geadverteerd, arriveerde het product binnen het geschatte tijdsbestek zonder extra kosten die ik aanbeveel :) Tudo conforme anunciado, o produto chegou dentro do prazo estimado sem custos adicionais
Recomendo :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 05, 2014

Ik kreeg dit cadeau voor mijn vrouw en het bleek een geweldige verrassing, zeer moderne en leuke hoesjes waar ze van houdt en ik hou ook van hen. Ik liet ze zien aan mijn vrienden en ze zeiden dat ze ze zo snel mogelijk zouden bestellen I got this as a present for my wife and it turned out to be a great suprise very modern and nice cases she loves it and i love them too.I showed them to my friends and they said they will order them as soon as possible

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2014

Prachtige schelp, geweldig voor de prijs! Wunderbare Hülle, für den Preis super!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2015

Ok, medium-lage kwaliteit, komt overeen met de afbeelding en beschrijving Ok, qualità mediobassa, corrisponde allimmagine e descrizione

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest