English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1702 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 15, 2013

Ik ben dol op dit horloge, het is precies wat ik zocht en dankzij miniinthebox.com zou ik er nog steeds naar hebben uitgezien. I love this watch, its exactly what I was looking for and thanks to miniinthebox.com I would have still been looking.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2012

Zeer cool en uniek in de markt. Om je jaloers te maken !!! :) Muito legal e sem igual no mercado.
De fazer inveja!!! :)

Antwoord(11) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (18) (17)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2012

ZEER GEEUWIGE HORLOGES OP EEN HAMERPRIJS !!! EERST GEDACHT DAT ZE NIET PASVOLGDEN, OMDAT JE HEN NIET KUNT BIJSTELLEN ... MAAR ZE ZIJN ZEER GOED GESCHIKT DOOR DE RUBBERCIRKEL. ZELFS HET UITERLIJK EN DE KWALITEIT IS OVERTUIGD MET MIJ! KAN ALLEEN AANBEVELEN ... 2 SUPER HORLOGES .... 5 STERREN !!! TWEE FOTOS HIER ... SEHR GEILE UHREN ZU EINEM HAMMERPREIS !!!
HATTE ERST ANGST DAS SIE NICHT PASSEN,WEIL MAN SIE AUCH NICHT VERSTELLEN KANN...
ABER SIE PASSEN SICH DURCH DEN GUMMIZUG SEHR GUT ANS HANDGELENK. AUCH DAS AUSSEHEN UND DIE QUALITÄT HAT BEI MIR ÜBERZEUGT !
KANN SIE NUR WEITEREMPFEHLEN .... 2 SUPER UHREN .... 5 STERNE !!!
HIER NOCH ZWEI FOTOS ...

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2012

Ik vind het product top !!!! Ik hou van alles wat je hebt, het is van zeer goede kwaliteit !!! Ich mag das Produkt top!!!! Ich mag alles, was Sie haben, ist von sehr guter Qualität!!!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 07, 2012

had een wit verwacht en kreeg een transparant, maar moet zeggen dat deze horloges de blikvanger slecht zijn !!! De levertijd is ook goed! hatte zwar eine in weiss erwartet und hab eine transparente bekommen, muss aber dennoch sagen das diese Uhren der Hingucker schlecht hin sind!!!

Die Versandzeit ist auch ok!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 21, 2012

Dit is mijn futuristische horloge. Telkens als ik dit horloge draag, herinner ik me de film Tron Legacy, ja het is een hicky! Ik kocht de cystal en donkere stijl, geweldige wacht bij nachtdienst. kinderen houden ervan om het digitale display te zien en wanneer het verdwijnt. Eén knop zorgvuldig verborgen en één knop afstelling. Dit horloge is modieus voor dames en kan als een armband worden aangezien. Als je graag aandacht trekt, druk je gewoon op de knop en het digitale blauwe licht trekt echt aan! This is my futuristic watch.

Everytime i wear this watch, i remember the movie Tron Legacy, yes its a hitech one! I bought the cystal and dark style, great watch at night duty. kids love to see the digital display and when it disappear. One button carefully hidden and one button adjustment.

This watch is fashionable for ladies, can be mistaken as bangle. When you like to attract attention just press the button and the digital blue light really attracts!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 16, 2012

Ik weet niet welke de mooiste is als het Brenco of een zwarte is .. nao sei qual é o mas bonito se é o brenco ou um preto..

Antwoord(9) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (11) (21)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2012

Aangekomen in perfecte staat, is de site een tijdje gefeliciteerd =) Chegou em perfeito estado, o site está de parabéns por enquanto =)

Antwoord(8) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (14) (22)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2012

Het zijn leuke horloges

Op het plaatje lijkt het wat chiquer dan in het echt.
Het zijn doorzichtige plastic armbanden.

Toen ik het om mijn pols probeerde te doen, leek het nogal klein, ik durfde het niet zo goed uit te rekken, bang dat het zou breken.

De tijd goed zetten is een makkie, als je door hebt hoe het werkt.
Lang drukken op het tijd laten zien knopje

Het geheel geeft ongelooflijk veel licht is bijna als zaklamp te gebruiken

Conclusie:
Het is een Leuk grapje, wel wat oncomfortabel om dagelijks te dragen
Het zijn leuke horloges

Op het plaatje lijkt het wat chiquer dan in het echt.
Het zijn doorzichtige plastic armbanden.

Toen ik het om mijn pols probeerde te doen, leek het nogal klein, ik durfde het niet zo goed uit te rekken, bang dat het zou breken.

De tijd goed zetten is een makkie, als je door hebt hoe het werkt.
Lang drukken op het tijd laten zien knopje

Het geheel geeft ongelooflijk veel licht > is bijna als zaklamp te gebruiken

Conclusie:
Het is een Leuk grapje, wel wat oncomfortabel om dagelijks te dragen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 21, 2014

zeer gedetailleerd en nieuw schattig lindos muy detallados y novedosos

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest