English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (19 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 27, 2015

Heel, heel erg. Gewoon charmeren. Очень, очень, очень. Просто прелесть.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2015

Hallo, goedemiddag: ik maak de opmerking voor de hele bestelling, volgnummer 3273386410. Super blij met de bestelling, heel leuk alles en het pakket is aangekomen, compleet en in goede staat. Ik ben erg dankbaar voor het begrip met betrekking tot de vergoeding die ik krijg voor de hoge kosten van DHL. Ik heb een bestelling die onderweg is, ze hebben me al op de hoogte gesteld, maar vanwege economische verzendkosten. Ik had al eerder twee anderen gedaan en die kwamen goed van pas. Nogmaals hartelijk dank. Hola, buenas tardes:

Hago el comentario por todo el pedido, Número de Seguimiento 3273386410 .

Super contenta con el pedido, muy lindo todo y llegó bien el paquete, completo y en buen estado.
Agradezco mucho la comprensión respecto del reembolso que me van a realizar por el cobro tan alto por parte de DHL.
Tengo un pedido que viene en camino, ya me avisaron, pero por envio económico. Ya antes habia hecho otros dos y me llegaron bien.
De nuevo, muchas gracias.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

Mooi is niet te groot Magnifique est pas trop grosse

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2015

etoymuy tevreden met de verzending etoymuy satisfecha con el envio

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ev
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 26, 2014

een leuke en leuke ring die zal worden opgemerkt en flot og sjov ring , der vil blive lagt mærke til

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2014

Slechts één glamoureuze, pandas doordringende blik !!! Просто одно загляденье, пронзительный взгляд панды!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 16, 2014

Heel mooie ring is voor Kerstmis de persoon zal gelukkig zijn Tres belle bague c est pour noel la personne sera contente

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2014

Mooi, het was het waard, kwam op tijd aan, sorry dat ik werd belast Lindo, valeu muito a pena, chegou no prazo, pena que fui taxada

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 15, 2014

Mooi **, ik ben dolgelukkig dat ik miniinthebox heb gebruikt Bellissimo **, sono strafelice di aver usato miniinthebox

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 13, 2014

mooie ring, mijn dochter te aanbidden jolie bague, ma fille a adorer

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest