English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (39 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 18, 2015

Heel schattig, heel grappig. Ik vond het echt leuk en zou het opnieuw kopen. Muito bonitos, bm engraçadinhos. Gostei bastante e compraria de novo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 13, 2015

Kleeft niet erg goed, maar ze zien er schattig uit Doesnt stick very well but they look cute

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2015

Geweldig, ik raad iedereen die wil kopen aan ótimo, recomendo a todos que quiserem comprar

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

Waarom lees je dit eigenlijk? Je weet al dat je ze wilt hebben! Ik heb geen spijt, ze zijn gewoon perfect. Je kunt er je eigen aantekeningen op schrijven, of je kunt iemand verrassen door het op de deur te plaatsen met veel geluk of zoiets. :) Why are you even reading this? You already know you want to have them!
I have no regrets, they are just perfect. You can write your own notes on it, or you can surprise someone by posting it on their door with good luck or something. :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2015

Perfect !! Het is echt heel leuk en de persoon aan wie het is bestemd zal zeer waarderen! Perfetto!! E davvero molto simpatico e la persona a cui è destinato apprezzerà moltissimo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2015

Perfect! als fotos en beschrijving! : 3 perfetto! come da foto e descrizione! :3

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2015

Zeer comfortabele, mooie en mooie stickers, ik ben blij!) Очень удобные, милые и красивые стикеры, я в восторге!)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2015

Zeer goed product dat ik aanbevelen Très bon produit Je recommande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2015

erg schattige plaknotities. zag ze in een andere winkel very cute sticky notes. saw them in another shop

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2015

te kool, ik aarzel om het aan te bieden of te behouden trop chou jhésite à loffrir ou le garder

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest