English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (145 reviews)
Schrijf een review
  • Sep 12, 2012

Bedankt voor het maken van zon goede website en met geweldige producten. Het is in perfecte staat aangekomen Obrigado a vocês por ter feito um site tão bom e com ótimos produtos Chegou em perfeito estado

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 23, 2012

Ik heb er echt van genoten. Het ziet er fantastisch uit en vooral s nachts is het effect van ledlicht fantastisch. Sterk aanbevelen voor kwaliteit en prijs. Gostei muito. Tem um aspecto fantástico e, principalmente à noite, o efeito da luz led é fabuloso. Recomendo pela qualidade e pelo preço.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2012

Bestelling geplaatst op 07/10, verzonden op 10/10, vandaag 30/10 geleverd, dus op tijd, geteld als werkdagen! : D Product heel mooi, gemakkelijk en snel te koop in Miniinthebox, aanrader! Pedido feito no dia 07/10, enviado no dia 10/10, entregue hoje 30/10, por tanto, no prazo, contando como dias úteis ! :D Produto muito bonito, facil e rapido de comprar no Miniinthebox, recomendo !

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2013

met deze aankoop is mijn zoon gelukkig con questo acquisto mio figlio è felice

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2013

Fantastisch product waar ik op hoopte! ótimo produto
tudo que eu estava esperando!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2012

Ik heb een maand gewacht, maar het is het waard !!! Ik ben zeer tevreden !!! De site is super !!! Ждал месяц, но того стоит!!! Я очень доволен!!! Сайт супер!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2012

De klok is leeg en het is erg leuk, de bestelling is binnen enkele weken aangekomen, in goede staat. Kwaliteit en onverslaanbare prijs. El reloj lo tengo en blanco y es muy bonito, el pedido llegó en un par de semanas, en buen estado estado. Calidad y precio inmejorable.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2012

Sensationeel en erg mooi het ontwerp van dit horloge. Voordat ik het product kocht, onderzocht ik de geschiktheid van MiniIn de doos en werden alle twijfels genezen. Dus ging ik door met kopen. Ik heb de koopwaar nog niet ontvangen, maar ik geloof dat ik hem spoedig zal hebben. Sensacional e muito bonito o design desse relogio. Antes de comprar o produto pesquisei sobre a idoneidade da MiniIn the box e, todas as dúvidas, foram sanadas. Assim sendo procedi a compra . Ainda não recebi a mercadoria mas, acredito, que em breve a terei em mãos.

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2012

DIE ZE HEEFT GEHOUDEN IN HET GEZICHT, VAL NIET IN HET BESTAAT OM OP DEZE WEBSITE TE KOPEN, AANGEZIEN U HET PRODUCT KOPEN EN NIET KRIJGT, HEEFT U GEEN KLANTENONDERSTEUNING. IK Kocht een HORLOGE DAG 05/09/2012 EN VANDAAG IS 01/11/2012 NIEMAND GEEFT ME EEN RESOLUTIE VAN HET ONDERWERP. IK ZEND EEN ANTWOORD OP VRAGEN .... GA NAAR SHIT ..... QUEM TIVER VERGONHA NA CARA, NÃO CAIA NA BESTEIRA DE COMPRAR NESTE SITE, POIS VOCÊ COMPRA E NÃO RECEBE O PRODUTO ALÉM DE NÃO TER O APOIO AO CLIENTE. COMPREI UM RELOGIO DIA 05/09/2012 E HOJE SÃO 01/11/2012 NINGUÉM ME DA UMA RESOLUÇÃO DO ASSUNTO. ME MANDAM PROCURAR RESPOSTAS EM PERGUNTAS.... VAI PRÁ MERDA.....

Antwoord(4) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 17, 2012

geweldig product als in okk beschrijving ottimo prodotto come in descrizione okk

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest