English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (199 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 13, 2013

Heel mooie knoppen en joysticks! Alles paste perfect, en was netjes verpakt. Ook de verzending was heel goed, het was verzonden op dinsdag 5 februari en toegekomen op woensdag 13 februari (7 werkdagen).

Ik zal zeker nog kopen op deze site!
Heel mooie knoppen en joysticks! Alles paste perfect, en was netjes verpakt. Ook de verzending was heel goed, het was verzonden op dinsdag 5 februari en toegekomen op woensdag 13 februari (7 werkdagen).

Ik zal zeker nog kopen op deze site!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2013

werd transparant en zet ze in mijn rode controller ziet er erg lief uit, arriveerde in 11 dagen naar Canada, met uitzondering van de verzendkosten got transparent and put them im my red controller looks really sweet, arrived in 11 days to canada super saving shipping

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2013

Perfect !! past precies op de originele joysticks. Parfait !! convient exactement au manettes dorigine.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2013

Ik heb deze juwelen gekocht voor mijn vriendje, die opgewonden was. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, geweldige koop. Ho acquistato questi tastini per il mio ragazzo, il quale è rimasto entusiasta.
Rapporto qualitàprezzo davvero notevole, ottimo acquisto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  segr
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

Ik hou van de duidelijke en rode knoppen. Ze passen bij mijn PS1, 2 & 3 controllers. Waar wacht je op? AANPASSEN JOU CONTROLLER NU! I am loving the clear and red buttons. They fit my PS1, 2& 3 controllers. What are you waiting for? CUSTOMIZE YOUR CONTROLLER NOW!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2013

Grote knoppen, geen onvolkomenheden, passen perfect en geven geen problemen. Ik hecht foto van de transparante versie. Tasti ottimi, nessuna imperfezione, si adattano perfettamente e non danno problemi.
Allego foto della versione trasparente.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2014

Zien er goed uit en de thumsticks hebben een goede grip Zien er goed uit en de thumsticks hebben een goede grip

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2014

ik heb de verkeerde knopjes gekregen voor mijn playstion 3 controller, namelijk 4x dezelfde.

ik zou graag de gepaste krijgen.

groetjes jeezy.
ik heb de verkeerde knopjes gekregen voor mijn playstion 3 controller, namelijk 4x dezelfde.

ik zou graag de gepaste krijgen.

groetjes jeezy.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 28, 2016

Perfect product: D Kom in perfecte staat, goed verpakt. Niets om over te klagen. 5 * bedankt Produto perfeito :D Veio em perfeitas condições, bem embalado. Nada a reclamar.

5*

Obrigado

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2015

Geweldig! Het is makkelijk om de controller uit elkaar te nemen en de knoppen te vervangen, nu kan ik bijhouden welke een is gekoppeld aan wat. Ziet er goed uit en voelt nog steeds best goed als ze in de controller geplaatst zijn. Ik gebruikte de kleine plastic steun om de dpad op zijn plaats te houden en het voelt vrij solide waardoor het ronde uiteinde van de steun naar de Dpad wordt geplaatst en met behulp van de rand van de controller uitgeschakeld om hem vast te houden op zijn plaats. Awesome! Easy to take the controller apart and replace the buttons, now I can keep track of which one is paired to what. Looks good and still feels pretty good once they are placed the controller. I used the little plastic support to help hold the dpad in place and it feels pretty solid placing the rounded end of the support towards the Dpad and using the edge of the controller cut out to hold it place where it fit.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest