English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (690 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  robbym88
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Feb 07, 2013

Handige case voor het opbergen van je ipad mini. Het is moeilijk om goedkope accesoires te vinden, maar gelukkig heeft miniinthebox genoeg aanbod. De hoes is van goeie kwaliteit, stevig en makkelijk te bevestigen. Verpakking was goed beveiligd en beschermd tegen schade. Ik zeg doen! Handige case voor het opbergen van je ipad mini. Het is moeilijk om goedkope accesoires te vinden, maar gelukkig heeft miniinthebox genoeg aanbod. De hoes is van goeie kwaliteit, stevig en makkelijk te bevestigen. Verpakking was goed beveiligd en beschermd tegen schade. Ik zeg doen!

Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2013

Hoogwaardige kwaliteit van uitstekende kwaliteit Calidad precio perfecto artículo de calidad excelente

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2015

Super full body case. Er zat wel een elastiek om het pakket waardoor er onder en boven een kleine inkeping is ontstaan.. Verder heb ik er erg veel plezier van! Super full body case. Er zat wel een elastiek om het pakket waardoor er onder en boven een kleine inkeping is ontstaan.. Verder heb ik er erg veel plezier van!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 15, 2013

Ik vind het een mooie en een goedkope hoes. Ik ben er heel blij mee .de hoesje beschermt goed en ziet er goed uit. Ik vind het een mooie en een goedkope hoes. Ik ben er heel blij mee .de hoesje beschermt goed en ziet er goed uit.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2015

De schoen kwam prima: geen scheurtjes, geen krassen. Alle geclaimde functies (automatisch vergrendelen scherm, standaard) dekken op 5+ !! Op het moment van mijn aankoop kostte de case $ 9,99, dus elke cent van dit geld dekt de tas. Bovendien kun je hier precies dezelfde gevallen vinden, maar er zal geen verschil zijn bij $ 15, maar je zult 5 dollar extra moeten uitgeven, dus neem deze zaak dapper, het is van uitstekende kwaliteit. Trouwens, hij bereikte Wit-Rusland in slechts 2,5 week, dit is het snelste pakket uit China! Was gepakt op geweten, onderweg leed niet. Чехол пришел просто отличный: ни трещинки, ни царапинки. Все заявленные функции (автоблокировка экрана, подставка) чехол выполняет на 5+!! На момент моей покупки чехол стоил 9.99$, так вот, каждый цент этих денег чехол отрабатывает. Причем, здесь же можно найти точно такие же чехлы, но по 15$ разницы не будет никакой, а 5 баксов лишних потратить придется, поэтому берите этот чехол смело, он отличного качества.
Кстати, он дошел до Беларуси всего за 2.5 недели это самая быстрая посылка из Китая! Упакован был на совесть, по дороге не пострадал.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2014

goede kwaliteit / goede prijs / snelle levering good quality/nice price/fast delivery

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2014

Kwaliteit, dun, mooie dekking zoals op de foto Het was anderhalve maand Качественный, тоненький, приятный чехол как на картинке
Шел полтора месяца

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2014

Zeer handige hoes, die de verwachting van de "prijs-kwaliteit" -verhouding rechtvaardigt. Een toetsenbord zit in een hoes als een handschoen, zonder speling, dit is vooral belangrijk, omdat de hoes een stijve, niet broze basis heeft. Очень удобный чехол, оправдывающий ожидания соотношения "ценакачество". Айпад сидит в чехле , как влитой, без люфтов это особенно важно, так как чехол имеет жесткую, не хрупкую основу.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 18, 2014

Voor dergelijk geld is de zaak erg goed! Wanneer je de hoes opent, hoef je de telefoon zelf niet te ontgrendelen, voor mij maakt hij een hoes! En wanneer u het sluit, blokkeert het de tablet! Het enige ding aan de achterkant van de zaak is een kleine nuance (2 fotos), maar het is trivia! De cover tevreden, dank je За такие деньги чехол очень хороший! При открытии чехла не приходится разблокировать телефон самой, за меня это делает чехол! А при закрытии блокирует планшет! Единственно это с задней стороны на чехле маленький нюанс (2 фото) , но это мелочи! Чехол порадовал, спасибо

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2012

Na 50 dagen arriveerde het blauw dat een spijkerbroek met een zwart interieur zou zijn, met een wit interieur en een vreselijke blauw en van extreem lage kwaliteit. Após 50 dias o azul que seria "jeans" com interior preto chegou com interior branco e um azul horrível e de extrema baixa qualidade.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest