English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 27, 2016

DEZE ARMBAND IS ZEER MOOI EN MODERN ALLE PUNTEN DIE IK HIER KOOP, ZIJN VAN ZEER GOEDE KWALITEIT EN GOEDE FEITEN, ALSMEDE DE FOTOS DIE OP DE PAGINA ZIJN GEPLAATST, IK HEB VERSCHILLENDE GELIJKSOORTEN GEVRAAGD, OMDAT I VERKOPEN JUWELEN EN MIJN KLANTEN ZOALS EEN LOT , AANBEVELING TOTAAL AANKOOP ESTA PULSERA ESTA MUY BONITA Y MODERNA
TODOS LOS ARTICULOS QUE COMPRO AQUI, SON DE MUY BUENA CALIDAD Y BIEN HECHOS, BIENEN IGUAL A LAS FOTOS QUE PONEN EN LA PAGINA, YO HE SOLICITADO VARIOS IGUALES, PORQUE VENDO LAS JOYAS Y A MIS CLIENTAS LES GUSTAN MUCHO, RECOMIENDO TOTALMENTE LA COMPRA

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2015

leuke mooie mooie armband voor deze zomer super goed past de beeldprijs echt meer dan redelijk bedankt nogmaals bedankt joli joli bracelet fantaisie pour cet été super correspond bien à l image prix vraiment plus que raisonnable merci merci encore

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2015

love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love love it love it love it love it
love it .....

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2014

Goede kwaliteit, alleen zeer grote ornamenten naar mijn smaak. Buena calidad, sólo que muy grandes los adornos para mi gusto .

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2014

Item ontvangen naar Brunei echt snel in 5 dagen! HOU ERVAN! Item received to Brunei real fast in 5days! LOVE IT!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 09, 2014

Ik heb het artikel goed ontvangen, bedankt Llego bien el articulo gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ra
  • Geverifieerde Kope
  • Oct 17, 2014

Zeer mooi product, het geld waard en snelle levering. Very beautiful product, worth the money and fast delivery.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 01, 2014

erg leuk, ik nam er twee en gebruikte ze als vriendschapsarmbanden, en gaf er een aan mijn beste vriend molto carini, io ne ho presi due e li ho utilizzati come bracciali dellamicizia, regalandone uno alla mia migliore amica

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2014

Ik hou van deze armband, het is mooi, maar ik ben een beetje teleurgesteld over het goud erop, ik dacht dat het van metaal was en het is een licht plastic maar zeer glanzend en goed gemaakt. I love this bracelet it is beautiful but I a little disappointed about the gold on it, I thought is was metal and it is a light plastic but very shiny and well made.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 03, 2014

Ik heb mijn armband al ontvangen, wat een geschenk is waar mijn dochter van heeft gehouden, het is heel mooi en het pakket komt in goede staat ah, en de perfecte service. Ya he recibido mi pulserita, que es un regalo para mi hija le ha encantado, es muy bonita y el paquete viene en mu buen estado ah, y el servicio perfecto.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

crawl