English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (51 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 26, 2014

Ik wil weten hoe ik de kleur kies die ik leuk vind, dit product я хочу узнать,как мне выбрать цвет который мне нравится,этого товара

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2015

leuk plaklintje om iet te gaan freubelen leuk plaklintje om iet te gaan freubelen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2015

Leuke hobbyspullen alleen jammer dat je niet exact kan kiezen welke je wilt hebben. Leuke hobbyspullen alleen jammer dat je niet exact kan kiezen welke je wilt hebben.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 15, 2015

Heel goed heel goed heel goed heel goed heel erg goed heel goed heel goed heel goed heel goed Sehr gut sehr gut sehr gut sehr gut sehr Sehr gut sehr gut sehr gut sehr gut sehr gut

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 15, 2015

Heel goed heel goed heel goed heel goed heel erg goed heel goed heel goed heel goed heel goed Sehr gut sehr gut sehr gut sehr gut sehr Sehr gut sehr gut sehr gut sehr gut sehr gut

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 06, 2015

"het product is niet op voorraad" "товара нет в наличии"

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 11, 2015

Geweldig product. je hebt niets om over te klagen. Ótimo produto. não tem do que reclamar.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 15, 2015

zeer goed artikel van goede kwaliteit en robuuste en mooie kleur tres bel article de bonne qualite et robuste et de belle couleur

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 14, 2015

uitstekend, het was zoals beloofd op de website! excellent, it was as promised on the website!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 02, 2015

Ik heb ze nog niet gebruikt, maar ben van plan ze binnenkort te gebruiken. Ze zijn erg mooi. I havent used them yet, but plan on using them soon. Theyre very pretty.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest