English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (51 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 10, 2015

Uitstekend product en geleverd binnen de deadline Excelente produto e entregue dento do prazo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2015

Prachtig lint .. lichtblauw met hartjes en strikken !!! Bellissimo nastro.. azzurro con cuori e fiocchi!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2015

perfect heel tevreden heel erg bedankt parfait très satisfaite merci beaucoup

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2015

Er is maar 1 meter van, maar het ziet er echt goed uit Der er kun 1 meter af det, men det ser rigtig godt ud

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2015

Mooie tape. Ik kijk er naar uit om ze te gebruiken op mijn telegrammen en kaarten. Flot tape. Glæder mig til at bruge dem på min telegrammer og kort.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2015

Ik vond het geweldig, ik ontving de goederen binnen 40 dagen, ik beveel uitstekend aan adorei, recebi em 40 dias a mercadoria , recomendo excelente

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2015

Het is niet echt een lange tape, maar het is zo leuk Its not a really long tape but its so nice

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  pao
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 31, 2014

erg leuk !!!!! op tijd aankomen ................... molto carino!!!!! arrivato nei tempi previsti...................

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2016

Goooood! Er is niets mis met de bezorging. Goooood! Nothing wrong about delivery.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2015

Ik heb nog geen tijd gehad om het materiaal te gebruiken, maar ik vond het van goede kwaliteit. Ainda não tive tempo de utilizar o material, mas achei de boa qualidade.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest