English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (122 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 12, 2016

Ik heb vanmorgen mijn romp ontvangen, niets om te zeggen dat ze op de foto lijkt, ze is mooi, ik ben blij met het resultaat dat ik je adviseer. : Jai reçu ma coque ce matin, rien a dire elle est comme sur la photo, elle est magnifique, je suis contente du resultat je vous la conseille. :

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

Ik hou van deze schaal die in 1 week is ontvangen, hij is in perfecte staat. J'adore cette coque reçu en 1 semaine , elle est en parfaite état .

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2015

Gewoon prachtig als producten van super kwaliteit Juste magnifique comme produits la qualité super

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2015

Erg leuk zijn zeer tevreden !! :) Molto bella sono molto soddisfatta!! :)

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2015

Ik vind dat deze romp bloeit en prachtig zal ik snel bestellen Ik zou heel blij zijn Ik heb nog nooit een mooie beauter gezien :) Bissous: c Je trouve que cette coque fleuries et merveilleuse je vais bientot la commander je serais tres contentes je nais jamais vue une beauter merveilleuse :) Bissous :c

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2014

Perfecte dekking. Ik vind het geweldig. Hervat het ontwerp van Dior, in glanzend plastic. Zeer lange verzending. Cover perfetta. La adoro. Riprende il disegno di Dior, in plastica lucida.
Spedizione lunghissima.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 19, 2014

heel mooie uitvoering, zeer tevreden over kwaliteit heel mooie uitvoering, zeer tevreden over kwaliteit

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 23, 2015

bloemen minder duidelijk in het echt dan op foto, maar nog steeds een fleurig en heel mooi hoesje! bloemen minder duidelijk in het echt dan op foto, maar nog steeds een fleurig en heel mooi hoesje!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 07, 2015

mooi hoesje, geeft niet af. Zeer tevreden over mooi hoesje, geeft niet af. Zeer tevreden over

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

mooi net als een echt hoesje van dior , alleen als je het hoesje aandoet krijg je het er bijna niet meer van , anders is het mooi in de winkels zijn hoesjes van dior super duur mooi net als een echt hoesje van dior , alleen als je het hoesje aandoet krijg je het er bijna niet meer van , anders is het mooi in de winkels zijn hoesjes van dior super duur

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest