English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (57 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 22, 2018

De behuizing in termen van bescherming heel goed, echter is erg zwaar. Verzending is Europa 8/10 meer dagen uitgesteld dan afgesproken La carcasa en cuanto a protección muy bien, sin embargo es muy pesada.

El envío se retrasa para Europa 8/10 días más de lo acordado

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 12, 2017

Geweldig product, ik ben dol op het gewicht en de afmetingen. Zorgt ervoor dat mijn telefoon het geld waard is. En als je in de problemen raakt, kun je het altijd op iemands hoofd gooien. Enige nadeel is dat ik een regenboogeffect heb op mijn scherm waarvan ik momenteel probeer af te komen. Ik laat nooit beoordelingen achter, maar zoals de vorige melding dat de bezorging lang duurt. Ik kreeg de mijne binnen 3 werkdagen en had het in 2 werkdagen gehad, maar ik was niet thuis. Great product, I love the weight and size to it. Makes my phone feel worth the money. And if you get in trouble you can always chuck it at someones head. Only downside is that I have a rainbow effect on my screen which Im currently trying to get rid of. I dont ever leave reviews but as the previous mention about delivery being long. I got mine within 3 working days, and wouldve had it in 2 working days but I was not at home.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 01, 2016

conform a la description, nickel ............................................ ..................... conforme a la description, nickel.................................................................

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 11, 2016

Ik heb zojuist de case van Samsung Galaxy 3 ontvangen, we zijn 11 augustus en het pakket voldoet aan de eisen Je vient de recevoir le boitier du Samsung galaxy 3 nous sommes le 11 aout le colis est conforme

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2016

Ik ben tevreden. Je kunt ze nat in het water nemen, de telefoon wordt nat. Meined is gelukkig nog steeds. Anders bellen. Ich bin zufrieden. Man kann sie nucht ins wasser nehmen, das handy wird nass. Meined geht zum Glück noch. Sonst zuftueden.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2016

Iets omvangrijk / zwaar, anders is de prijs / kwaliteitsverhouding goed. Vähän kookas/painava, muuten vaikuttaa hinta/laatusuhde hyvältä.

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2016

Goed en hebberig, ben ik tevreden. Gut und günsrig bin zufrieden.

Antwoord(4) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 05, 2016

Mijn telefoonhoesje, het gorilla-doosje brak, de telefoon viel uit mijn zak, de tas beschermde mijn telefoon, maar het glas brak in mijn tas, het bewees dat het schokbestendig was, mijn telefoon was beschermd, ik zou het graag laten vervangen ... Ik had maar 3 meer THS My phone case, the gorilla case broke, phone fell from my pocket, the case protected my phone, but the glass broke on my case, it proved it was shock zproof, my phone was protected I would like to have it replaced...I only had 3 more ths

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2016

Een beetje zwaar en breed maar goed geplaatst in de hand en voelt zeer stabiel aan. Groot min: douane + belasting is toegevoegd Lite tung och bredd men den ligger bra i handen och den känns mycket stabilt. Stort minus: Tull+Skatt tillkommer

Antwoord(2) Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2016

volgens de leveringsbon volgens de gegeven deadlines conforme a la commande livraison selon les delais donnés

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Waterbestendig / Schokbestendig / Stofbestendig Volledig hoesje Schild Hard Metaal voor S6 / S5 / S4
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.08
 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Kaarthouder Achterkant Effen PC voor S7 edge / S7 / S6 edge plus
1% koopUSD $ 8.99
 case voor samsung galaxy samsung galaxy case schokbestendig / waterbestendig full body koffers dier hard metaal voor s6 rand s6 rand plus s7 rand s8 s8 plus (alleen s4 s5 s6 s7 met geharde bril)
1% koopUSD $ 22.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 IMD / Patroon Achterkant Paardebloem Zacht TPU voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
1% koopUSD $ 6.49
 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7 Edge Schokbestendig Achterkant Schild PC voor S8 Plus / S8 / S7 edge
1% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Schokbestendig Achterkant Effen PC voor S8 Plus / S8 / S7 plus
1% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Kaarthouder / Flip Volledig hoesje Effen aitoa nahkaa voor S7 edge / S7 / S6 edge plus
1% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7 Edge Transparant / Patroon Achterkant dier Zacht TPU voor S7 edge / S7 / S6 edge plus
1% koopUSD $ 2.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schokbestendig / Patroon / DHZ Achterkant Cartoon / 3D Cartoon / Panda Zacht TPU voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
1% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S8 Plus / S8 Schokbestendig / Ultradun Volledig hoesje Effen Zacht TPU voor S8 Plus / S8 / S7 edge
1% koopUSD $ 3.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S7 edge / S7 Schokbestendig / Ultradun Achterkant Effen Hard PC voor S7 edge / S7 / S6 edge plus
2% koopUSD $ 4.99
 Lovemei hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Water / Dirt / Shock Proof Volledig hoesje Schild Metaal voor S6
2% koopUSD $ 22.65
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schild Achterkant Schild Hard Metaal voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
2% koopUSD $ 4.99
 SHI CHENG DA hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Waterbestendig / Schokbestendig / Stofbestendig Achterkant Schild PC voor S6 Active / S4 Mini
3% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy J2 PRO 2018 Schokbestendig / Ringhouder Achterkant Schild Zacht TPU voor J8 (2018) / J7 (2018) / J6 (2018)
3% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy J7 (2017) / J5 (2017) Schokbestendig Volledig hoesje Schild Hard PC voor J7 (2017) / J5 (2017)
3% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schokbestendig Volledig hoesje Effen Hard PC voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
4% koopUSD $ 10.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy J7 Duo / J7 (2017) Schokbestendig / met standaard Achterkant Tegel / Schild Hard PC voor J8 (2018) / J7 (2018) / J6 (2018)
4% koopUSD $ 7.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schokbestendig / met standaard Achterkant Schild Hard PC voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
4% koopUSD $ 6.99
 SHI CHENG DA hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7 Edge met venster / Automatisch aan / uit / Flip Volledig hoesje Effen PU-nahka voor S7 edge / S7 / S6 edge plus
5% koopUSD $ 8.99
 DE JI hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Portemonnee / Schokbestendig / met standaard Achterkant Schild PC voor S8 Plus / S8 / S7 edge
5% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schokbestendig Achterkant Effen Hard PC voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
5% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 / S8 Plus Schokbestendig Achterkant Schild Hard PC voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
6% koopUSD $ 6.49
 hoesje Voor Samsung Galaxy S8 / S7 Schokbestendig Achterkant Effen Hard PC voor S8 Plus / S8 / S7 edge
6% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schokbestendig Achterkant Camouflage Kleur Zacht Siliconen voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
6% koopUSD $ 7.99
 BENTOBEN hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Schokbestendig / Mat / Wireless Charging Receiver Case Volledig hoesje Effen Hard TPU / PC voor S9
1% koopUSD $ 12.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schokbestendig / Beplating Volledig hoesje Effen Hard PC voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
1% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Schokbestendig / met standaard Achterkant Schild PC voor A7(2016) / A5(2016) / A3(2016)
1% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy J5 (2017) / J2 PRO 2018 Schokbestendig / met standaard Achterkant Schild Hard PC voor J7 (2017) / J5 (2017) / J3 (2017)
1% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy J5 (2017) / J3 (2017) Schokbestendig Achterkant Effen Zacht TPU voor J7 (2017) / J5 (2017) / J3 (2017)
1% koopUSD $ 5.49
 hoesje Voor Samsung Galaxy A8 2018 Schokbestendig / met standaard Achterkant Effen Hard PC voor A8 2018
1% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy Samsung Galaxy hoesje Waterbestendig / Schokbestendig Achterkant Schild PC voor J7 (2016) / J5 (2016) / J1 Mini
1% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor Samsung Galaxy S9 Plus / S9 Schokbestendig / Ultradun Volledig hoesje Effen Kleur Hard PC voor S9 / S9 Plus / S8 Plus
1% koopUSD $ 6.99
BTest