English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (7 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Oct 01, 2015

Mooi stevige leren ketting met mooie hanger Mooi stevige leren ketting met mooie hanger

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2016

Het pakket kwam van pas zonder enige schade. De kwaliteit van de producten is zoals verwacht. Ik was niet teleurgesteld. A csomag rendben sérülés mentesen megjött. A termékek minősége olyan mint vártam. Nem csalódtam.

Antwoord(1) Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 28, 2016

Hallo Helemaal tevreden met deze bestelling, het is natuurlijk alleen mijn mening, maar ik herhaal, heel mooi stuk. Dankjewel Bonjour
Complètement satisfait de cet commande, bien sur ce nest que mon avis, mais je le redis, trés belle piéce. Merci

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 08, 2015

Het verzoek is in overeenstemming met wat werd gezegd, ik vond de service leuk, het duurde alleen veel langer dan geïnformeerd, maar alles binnen het verwachte. O pedido está de acordo com o que foi dito, gostei do serviço, apenas demorou um tempo muito maior do que o informado, mas tudo dentro do esperado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 16, 2015

Zeer goed, voldoet aan de verwachtingen is goed Muy bueno, cumple con lo esperado esta bien

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 03, 2017

Alles is gedaan zoals beschreven. Normale verpakking, veeleisende bewerking. Minden a leírtak szerint zajlott. Normális csomagolás, igényes megmunkálás.

Antwoord(1) Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2016

heel mooie ketting. Ik raad het aan. Bezorgd op 21/09/2016 en ontvangen op 21/10/2016. Ik wacht op mijn bestelling die niet is ontvangen en die werd verzonden op 17/09/2016. Ik neem opnieuw contact met u op 25/10/2016 zoals gepland. Met vriendelijke groeten. très joli collier. je le recommande. expédié le 21/09/2016 et reçu le 21/10/2016. jattends ma commande non reçu qui a était expédiée le 17/09/2016. je vous recontacte le 25/10/2016 comme prévu. cordialement.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest