English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (22 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 25, 2014

Ik hou echt van deze ketting, ik vind het erg leuk. Het is vrij imposant en ik vind het erg mooi. De bestelling duurde een tijdje om aan te komen, maar al mijn spullen waren zorgvuldig ingepakt en kwamen in goede staat aan. Jaime beaucoup ce collier, il me plaît beaucoup. Il est assez imposant et je le trouve très beau. La commande a mis un peu de temps à arriver mais tous mes articles ont été emballé soigneusement et sont arrivés en bon état.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2014

voor juwelen maakt nooit zorgen nooit teleurstellende kwaliteit extra niets om over super tevreden te klagen pour les bijoux
jamais de soucis jamais décevant

qualité extra rien à redire hyper satisfaite

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2016

Ik hou van, het artikel is consistent met de beschrijving, niets mis Jadore, larticle est conforme à la description, rien à redire

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 17, 2016

in overeenstemming met de foto en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. conforme a la photo et bon rapport qualité prix.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 25, 2015

mooi retro-stijl accessoire chouette accessoire style retro

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2015

Het is heel mooi, maar heel lang vind ik het leuk Es muy bonito pero muy largo me gusta

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2015

Te laat bezorgd, ik heb twee maanden gewacht Entrega fuera de plazo, he esperado dos meses

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2015

schattige ketting is in goede staat aangekomen collana carina
arrivata in buone condizioni

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2015

Mooi! Mijn vriend zal van haar cadeau houden !!! Beautiful! My friend is going to love her present!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2015

Het juweel was vrij licht, maar ziet er gewoon leuk uit, kan alleen zien hoe lang het duurt voor gebruik koru oli melko kevyt mutta ihan mukavan näköinen saa nähdä vain miten kauan se kestää käyttöä

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest