English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (77 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 19, 2014

top ring de maat is wel anders van 18,5 denk meer dat die een 17 is. top ring de maat is wel anders van 18,5 denk meer dat die een 17 is.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2014

is prima ring ergg leuk mooie cadeautje voor iemand of voor jezelf is prima ring ergg leuk mooie cadeautje voor iemand of voor jezelf

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 08, 2016

Het object arriveerde altijd in perfecte tijden, in perfecte staat en in een uitstekende verpakking, goed gedaan en zeer verfijnd. Oggetto arrivato sempre nei tempi previsti, in perfette condizioni e in ottimo imballo., ben fatto e molto raffinato.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2015

perfect pakket, geen problemen identiek aan de beschrijving, vertrouwen blijf ik bij u bestellen. colis parfait,aucun problèmes identique a la description,confiance je continue a commander chez vous.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 13, 2015

Ik ben helemaal verliefd op het product :) Ik raad het aan Jen suis complètement amoureuse produit au top :) je recommande

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 20, 2015

Zeer tevreden, adviseer ik! Afbeelding identiek aan de site na ontvangst van het pakket. Très satisfaite, je recommande! Image identique au site à la réception du colis.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2015

mooi, prachtig .. na een jaar, is nog steeds intact voor hoe ik het ontving. het is niet minimaal geruïneerd bellissimo, stupendo.. a distanza di un anno, è ancora intatto per come lho ricevuto. non si è minimamente rovinato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2015

zeer tevreden met het product tres bien satisfaite du produit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2015

Ik ben helemaal gek op deze ring !!!! I absolutely LOVE this ring!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2014

HALLO !!!! ALSTUBLIEFT, HELP ME, IK WIL VERSCHILLEN KOPEN TOTDAT IK WERK, EN ZULT DUS ALSjeblieft WACHTEN, MET ZIJN HELP !!!!!!!!!!, DE AROS ZIJN: 14, 17/18. BEDANKT ATT: DRA.LORA OLÁ!!!!
POR FAVOR ME AJUDE,GOSTARIA DE COMPRAR VÁRIOS ,ATÉ POQUE ESTOU OPERADA,
E ASSIM VOU AGRADAR ESPERO,COM SUA AJUDA!!!!!!!!!!,OS AROS SÃO :14, 17/18.
OBRIGADO
ATT:DRA.LORA

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest