English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (124 reviews)
Schrijf een review
  • Door lea.hutinet
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2016

Zeer goed item! Lijkt precies op de foto, raad ik aan! Very good item! Looks exactly like the picture, I recommend!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door faticommerce
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2014

Ik heb deze prachtige lamp vandaag heel mooi ontvangen jai reçu cette jolie lampe aujourd’hui très magnifique

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pedritorres
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 14, 2012

De bestelling heeft tijd nodig om aan te komen, maar binnen de periode die ze markeren. Als u dit als een gewone zending vraagt, worden er geen btw of douane in rekening gebracht, maar als u dit als een expresverzending in Spanje vraagt ​​als zij u alles in rekening brengen. Over het product: geweldige ... acceptabele kwaliteit en goede verlichting. De enige is dat je hem aanzet en hij verandert van kleur en blijft niet in één. Want mijn ideeën over fotografie moeten bewust zijn en niet naar smaak kunnen gaan, maar ik hou van de ideeën die ik kan krijgen El pedido tarda en llegar pero dentro del plazo que marcan. Si lo pides como Envio Ordinario no te cobran IVA ni Aduanas pero si lo pides como Envio Express en España si te cobran de todo.

Sobre el producto: genial... calidad aceptable y buena iluminación. El único pero es que la enciendes y cambia ella sola de color constantemente y no se mantiene en uno solo. Para mis ideas de fotografía es estar pendiente y no poder ir al gusto pero me gusta por las ideas que le puedo sacar

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door krapels
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

snelle levering goed verpakt voldoet aan mijn verwachting snelle levering goed verpakt voldoet aan mijn verwachting

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door teijo.kivi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2016

Een cool effect kan door een VROUW worden gezien Hieno efekti voi vieda vaimolle TYKKAA

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sinna65
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 11, 2016

Tosi IHANA. Deze kunnen voor meer worden besteld. Tosi IHANA. Näitä vois tilata lisää.

Antwoord(1) Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jarmenta8
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2015

Uitstekend product, aanbevolen voor een goed cadeau. Excelente producto, recomendado para un buen regalo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tonnelet.laurine
  • Jul 28, 2015

Ik hou van dit licht! Ik steek het aan op mijn kast in de avond voordat ik in slaap val Jadore cette lumière! Je lallume sur ma commode le soir avant de mendormir

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alst
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2015

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jeanpierre.francis
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2015

mijn kleine meid houdt van, mooi nachtlicht dat van kleur verandert, en een lange tijd meegaat, goed product ma petite fille adore, belle veilleuse qui change de couleur, et dure longtemps, bon produit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest