English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (939 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 11, 2015

Geweldig product- en kostenvoordeel. Het ziet er geweldig uit onder de stoel Ótimo Produto & Custo benefício.
Fica muito bom embaixo do banco

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2014

Zeer tevreden met de service van het personeel bij MiniInTheBox. Zeer behulpzame en snelle reacties. Kwaliteit van het item is eerlijk gezegd erg goed, veel beter dan ik had gedacht. Mijn enige klacht is dat de bezorging duurde 1 maand (naar Ierland). Ik moest ook invoerbelasting betalen, maar ik heb mezelf nog steeds geld bespaard met MiniInTheBox. Bedankt, zou hier weer geen probleem winkelen. Extremely happy with the service of the staff at MiniInTheBox. Very helpful and quick responses. Quality of item is honestly very good, a lot better than I would have thought. My only quibble is the delivery took 1 month (To Ireland). I also had to pay import tax but I still saved myself money using MiniInTheBox. Thanks, would shop here again no problem.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2013

Product van uitstekende kwaliteit, geweldige afwerking, zeer goed verpakt, binnen bekleed en laat de iPhone super beschermd, zelfs als je van de fiets valt. De prijs in Brazilië zou zeker 100.00 reais bereiken. Kan stil kopen. Produto de excelente qualidade, acabamento ótimo, muito bem embalado, estofado por dentro e deixa o Iphone super protegido, mesmo se você cair da bicicleta. O preço no Brasil, certamente, chegaria aos 100,00 reais. Pode comprar tranquilo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2016

Erg nuttig. Goede kwaliteit. Ik raad het echt aan. Very Useful. Good Quality.
I really recomend.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2014

Verkregen in perfecte staat en tijd. Zoals het gezien wordt. Ik vind het leuk Recibido en prefecto estado y tiempo. Tal cual se ve. Me gusta.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2013

Het duurde lang om aan te komen, zeker vanwege de Braziliaanse bureaucratie, maar het product zelf is van uitstekende kwaliteit, ik was verrast. Waard om te kopen. dank u wel Demorou muito pra chegar, com certeza devido a burocracia brasileira, mais o produto em si é de ótima qualidade, me surpreendi.
Vale a pena comprar.
Obrigado

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 09, 2015

super leuk kadootje wat absoluuut nog niet in Nederland te verkrijgen is. super leuk kadootje wat absoluuut nog niet in Nederland te verkrijgen is.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2015

Erg mooie tas,
Hij past perfect door verschillende bevestigingspunten.
Ook zit er en kabel bij,,,, zodat je je koptelefoon zonder de hoes open te maken,
kan aansluiten.
Ben er erg blij mee
Erg mooie tas,
Hij past perfect door verschillende bevestigingspunten.
Ook zit er en kabel bij,,,, zodat je je koptelefoon zonder de hoes open te maken,
kan aansluiten.
Ben er erg blij mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2015

Prachtig exemplaar, de banden waren veel te lang maar deze heb ik handmatig korter gemaakt. Prachtig exemplaar, de banden waren veel te lang maar deze heb ik handmatig korter gemaakt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2015

Product is zoals verwacht. Levertijd was redelijk snel.
Veel waar voor je geld.
Product is zoals verwacht. Levertijd was redelijk snel.
Veel waar voor je geld.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest