English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (47 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 20, 2013

goed gezicht zeer goede kwaliteit van de horloges die ik leuk vond duurde lang 22 nuttige dagen binnen de tijd dat ik het leuk vond verdomd duur ik kocht er 7. cara na boa muito boa qualidade do relógios gostei muito demorou 22 dias uteis dentro do prazo gostei pra caramba cara comprei 7.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 08, 2013

kopen bij Minilnthebox betekent dit kopen van producten en producten van hoge kwaliteit en lage kosten, betrouwbaar en time-share die in uw zak passen. Minilnthebox en kwaliteits- en kwaliteitsservice om u beter tevreden te stellen! comprar na Minilnthebox significa esta adquirindo produtos e alta qualidade e baixo custo, produtos de confiança e com prazo de parcelas que cabem no seu bolso.

Minilnthebox e qualidade e atendimento de qualidade para melhor satisfazelo !

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2014

goede kwaliteit en prijs verhouding, leuk en mooi horloge alleen jammer dat er bij ontvangst al een kras op het glas zat. goede kwaliteit en prijs verhouding, leuk en mooi horloge alleen jammer dat er bij ontvangst al een kras op het glas zat.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Eric
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2018

Alles is aangekomen zoals gevraagd. Ik hield van de aankoop! Ik vertrouw deze site. Chegou tudo conforme foi pedido. Adorei a compra! Confio neste site.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

zeer goed product Ik vond het erg leuk muito bom exelente produto gostei muito

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 19, 2014

Ik ontving dat het product was wat ik kocht en ik was zeer tevreden Recebi o produto foi o que eu comprei e fiquei muito satisfeito

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2014

uitstekende kwaliteit erg blij met de aankoop excellent quality very happy with purchase

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 21, 2013

Slim horloge, zeer goede kwaliteit. Elegante reloj, muy buena calidad.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2013

Zeer mooi en stevig horloge arriveerde op tijd relogio muito bonito e resistente chegou no prazo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2013

Kijk met verfijnde aanraking, elegant en casual tegelijkertijd. Iedereen vraagt ​​me steeds waar ik het heb gekocht :) Relogio com toque sofisticado, elegante e casual ao mesmo tempo. Todos vivem me perguntando onde foi que comprei :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest