English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2392 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 16, 2017

Product succesvol geleverd, geen probleem met het product, dank u MiniInTheBox voor levering. Produto entregue com sucesso, sem nenhum problema com o produto, obrigado MiniInTheBox pela entrega.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

erg leuk! weerspiegelt wat je op de foto ziet. geweldig winkelen! Ik zou het aanraden. molto bello! rispecchia ciò che si vede in foto. ottimo acquisto! lo consiglio.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2013

Leuke sleutelhangers, zoals een lief geschenk Симпатичные брелки, как милый подарочек очень даже нечего

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 21, 2013

Trinkets hielden echt van mij en mijn jongeman! Брелки очень понравились мне и моему молодому человеку!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2013

Ik bestelde een dubbele sleutelhanger voor Valentijnsdag. Het had veel geluk dat de bestelling op tijd kwam en op de juiste dag in handen was van mijn wederhelft! Heel origineel ding. Kwaliteit is goed, fotografie op de site wordt niet misleid. Заказывала парный брелок на день Святого Валентина. Очень повезло, что заказ пришел в срок, и оказалась в руках моей второй половинке в нужный день! Очень оригинальная вещь . Качество хорошее, фотография на сайте не обманула.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2013

Uitstekende kwaliteit en prijs, levering was binnen de gestelde tijd. Ik ben vrij tevreden met de aankoop Excelente qualidade e preço, a entrega foi dentro do tempo estipulado.
Estou bastante satisfeito com a compra

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2013

leuke zeer mooie en goede economische beschrijving van de papa bello molto carino come da descrizione ottimo dadget economico

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 09, 2012

Grote. Het duurde ongeveer 30 kalenderdagen. Aangekomen rechts, goed verpakt, goede productkwaliteit, de sleutel past helemaal in het hart. Geweldig cadeau! 100% tevreden! Ótimo. Demorou cerca de 30 dias corridos. Chegou direitinho, bem embalado, boa qualidade do produto, a chave encaixa bem no coração. Ótimo presente! 100% satisfeito!

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 19, 2012

persoonlijk, duurde 35 dagen, maar alles kwam goed en goed verpakt en de manier waarop ik vroeg, uitstekende stem. Bedankt pessoal, demorou 35 dias, mas chegou tudo direitinho e bem embalado e da forma que eu pedi, voto excelente. obrigado

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2015

Geweldig!! Me vriendin is er super blij mee. sneller ontvangen dan aangegeven. Geweldig!! Me vriendin is er super blij mee. sneller ontvangen dan aangegeven.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest