English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Jubileum Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (11 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 22, 2019

V Type Gebogen Platic Toilet Bruh Reinigende Toilet Corner Rim V Type Curved Platic Toilet Bruh Cleaning Toilet Corner Rim

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2018

Ik vind deze borstel erg leuk. Productie-ideeën zijn ook goed. Dankzij het is mijn toilet in de toiletruimte zo helder en schoon dat het is opgewaardeerd tot hygiëne. Ik wou dat penseel iets breder is. I like this brush very much. Production ideas are also good.
Thanks to it, My washroom toilet is so bright and clean that it is upgraded to hygiene.
I wish brush is a little wider.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  jz
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 17, 2018

Blij met mijn aankoop. Ik hou van deze behulpzame badkamergadget. Uiteindelijk bedacht iemand dit idee. Happy with my purchase. I like this helpful bathroom gadget. Finally someone came up with this idea.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2018

Superhandig dat je zo gemakkelijk onder de onbereikbare randjes de wc kan schoonhouden. Superhandig dat je zo gemakkelijk onder de onbereikbare randjes de wc kan schoonhouden.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2018

Handig reinigend toiletgereedschap voor onder de roest of calciumophoping! Laat het schoon en geen roest meer! Dank je! Handy cleaning toilet tool for under the rim rust or calcium buildup! Left it clean and no more rust! Thank you!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2018

EEN PUNTEN DIE EEN FOTO SUPER HEBBEN !! JE BENT GEWELDIG ALS JE GOEDE KUS HEBT .. PONT MINT A KÉPEN SZUPER!!ÖRÜLÖK NEKI MERT JÓ KÉZRE ÁLL..

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 17, 2018

Ik heb het artikel perfect ontvangen en op een moment dat als vrij acceptabel kan worden beschouwd. Het kwam in een goed verpakte envelop en zonder verslechtering. Het product is zeer gedetailleerd en is precies zoals beschreven op de pagina el articulo lo he recibido perfectamente y en un tiempo que se podría considerar bastante aceptable. llegó en un sobre bien empaquetado y sin ningún deterioro. el producto está muy bien detallado y es exactamente como se describe en la página

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2018

het product is zeer nuttig, het zal noodzakelijk zijn om de betrouwbaarheid ervan te zien le produit est très utile, il faudra voir sa fiabilité

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2018

Penseel een beetje flexibel, ik ben bang dat dit snel vervormd wordt door de nadelen gezien de zeer lage prijs, het is noodzakelijk om meerdere te bestellen brosse un peu souple, je crains quelle se déforme vite
par contre étant donné le prix très modique, il faut en commander plusieurs

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 25, 2018

Zeer goed uitstekend product dat ik aan iemand anders zou aanraden Πολύ καλό εξαιρετικό προιόν θα το συνιστούσα και σε κάποιον άλλον

Antwoord Vertaald uit het Grieks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 v type gebogen plateau toilet bruh reiniging toilet hoekrand
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.79
 Handdoekstang Meerlaags / Nieuw Design Hedendaagse Roestvrijstaal / ijzer 1pc Dubbel (200 x 200cm) Muurbevestigd
1% koopUSD $ 47.03
 Tandenborstelhouder Cool Hedendaagse Messinki 1pc - Badkamer / Hotel bad Tandenborstel en accessoires Muurbevestigd
1% koopUSD $ 26.24
 Soap Dishes & Houders Multifunctioneel Hedendaagse Aluminium 1pc Muurbevestigd
1% koopUSD $ 23.51
 1pc bad borstel scrub huid massage zorg douche bereik voeten wrijven borstel afschilfering borstels lichaam voor badkamer product
1% koopUSD $ 4.72
 Badkamergadget Milieuvriendelijk Creatief Normale tekstiili Muovi 1 stuks - Spiegel Sponzen & wassers
1% koopUSD $ 5.24
 pedicure pod voet gladde verzorging droge harde huidverwijderaar voetenverzorging
1% koopUSD $ 3.77
 Cleaning Tools Smart Draagbaar Multifunctioneel Aan / uit knop Veiligheid Noviteit Hoge kwaliteit Opslag Creatief Kunststoffen bad
1% koopUSD $ 17.84
 Handdoekstang Nieuw Design Hedendaagse Aluminium 1pc 4-handdoekstang Muurbevestigd
1% koopUSD $ 27.21
 draagbare neus tondeuse netjes schoon gezicht haar remover elektrisch scheerapparaat
1% koopUSD $ 2.83
 dier flamingo make-up tas professionele trekkoord make-up geval vrouwen reizen make-up organizer opbergtas toilettas wassen
2% koopUSD $ 6.61
 1pc led licht wenkbrauw pincet roestvrij stalen klemmen pincet wenkbrauw ontharing make-up tool met fel led-licht
2% koopUSD $ 2.83
 vrouwen siliconen bh riem decompressie anti-slip schoudervullingen ondergoed schoudervullingen accessoires
2% koopUSD $ 2.09
 badkamer sets automatische tandpasta dispenser tandenborstelhouder set
3% koopUSD $ 9.44
 katoen gezichtshaar remover gezicht pring threading epilator defeatherer diy make-up cometic
3% koopUSD $ 4.72
 riool afvoer zeef badkamer wastafel anti- blokkeren vloer afvoer keuken filter
3% koopUSD $ 1.88
 1 st aluminium badkamer wandplank wandmontage fohn rack opslag fohn ondersteuning houder spiraal stand
4% koopUSD $ 5.66
 1pc keuken badkamer plank wandrek met 2 zuignappen plastic douche caddie organisator houder lade met zuignappen lotion opslag
4% koopUSD $ 9.44
 douche-afvoer stop vloer afvoer rubber cirkel siliconen plug voor douche badkuip plug badkamer lekvrije afvoer
4% koopUSD $ 2.83
 Badkamergadget Hedendaagse Muovi 1 stuks - Reiniging doucheaccessoires
5% koopUSD $ 1.40
 2 sets Inpak-organizer Draagbaar voor Opbergproducten voor op reis
5% koopUSD $ 5.24
 Frisse stijl Strandlaken,Effen Superieure kwaliteit 100% Microvezels Handdoek
5% koopUSD $ 5.66
 Zeeppompje Nieuw Design / Creatief Modern ABS A-klasse 1pc - Badkamer / Hotel bad
6% koopUSD $ 10.49
 Afvoer Multifunctioneel Milieuvriendelijk Creatief silica Gel Muovi 1 stuks - Lichaamsverzorging
6% koopUSD $ 2.83
 Douchegordijnen en haken Modern Polyesteri Nieuwigheid Door Machine Waterbestendig
6% koopUSD $ 17.00
 Gereedschappen / Cleaning Tools Creatief Modern eigentijds Metallic 1pc - Hulpmiddelen / Reiniging Toebehoren voor toiletten
1% koopUSD $ 3.14
 Gereedschappen Nieuw Design / Creatief / Makkelijk Te Gebruiken Modern eigentijds Muovi 1 set - Lichaamsverzorging Toebehoren voor toiletten
1% koopUSD $ 6.29
 exfolierende mode terug riem bad douche lichaam scrubber borstel lichaam spons handdoek lichaam schrobber borstel van goede kwaliteit
1% koopUSD $ 3.14
 Cleaning Tools Creatief / Makkelijk Te Gebruiken Modern eigentijds Synthetisch 1 set - Hulpmiddelen / Reiniging Toebehoren voor toiletten
1% koopUSD $ 5.76
 Badkamergadget Multifunctioneel Voor tijdens de reis Opslag Cartoon Muovi PP 1 stuks - Badkamer bad organisatie
1% koopUSD $ 2.09
 Badkamer stoel Eenvoudig / Rekbaar Normale Polyesteri 1pc Badkamer decoratie
1% koopUSD $ 5.66
 super grip zuigkracht veiligheid cup bad bad badkamer douche bad grip handgreep handvat
1% koopUSD $ 9.44
 Cleaning Tools Multifunctioneel Normale ABS A-klasse Lichaamsverzorging
1% koopUSD $ 5.24
CTest