English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (252 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 04, 2012

Aangekomen op tijd en in hoge kwaliteit! Ik ben zoooo tevreden en maak al nieuwe aankopen hier op de site, toon die prijzen goed! RSR Chegou dentro do prazo e em ótima qualidade! Tô muuuuuito satisfeita e já fazendo novas compras aqui no site, show de bola esses preços hein! rsr

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2012

Perfect! Ik heb mijn bestelling thuis ontvangen, met gratis verzending en binnen het geschatte tijdsbestek. Ik raad het aan al mijn vrienden aan en ik zal doorgaan met winkelen, omdat dezelfde afleiding hier $ 5 is, in het winkelcentrum is $ 50. Ongetwijfeld heeft deze site mijn consumentenvertrouwen gewonnen. Gefeliciteerd Mini In The Box !!! Perfeito! Recebi minha encomenda em casa, com frete grátis e dentro do prazo estimado. Recomendei para todos os meus amigos e vou continuar comprando, porque a mesma capinha que aqui é R$ 5, no shopping é R$ 50. Sem dúvidas, esse site conquistou minha confiança de consumidor.

Parabéns Mini In The Box!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 19, 2012

Heel mooi! Aangekomen met 30 exacte dagen! muito linda a capinha!!fez sucesso! Chegou com 30 dias exatos!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2012

Aangekomen op tijd .... vond het erg leuk ... zeer aan te bevelen !! Ook al kan ik de bestelling niet thuis volgen ... Chegou dentro do prazo....gostei muito...recomendo!! Mesmo eu não conseguindo rastrear a encomenda chegou em casa...

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2012

Het hoesje ziet er goed vormgegeven uit
het heeft een mooie pasvorm en geeft je goede grip op de telefoon
het is waar voor je geld.
Ik ben er heel erg blij mee.
Het hoesje ziet er goed vormgegeven uit
het heeft een mooie pasvorm en geeft je goede grip op de telefoon
het is waar voor je geld.
Ik ben er heel erg blij mee.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2012

Dit is goede kwaliteit, het past perfect rond mijn samsung galaxy ACE! Dit is goede kwaliteit, het past perfect rond mijn samsung galaxy ACE!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2013

Ik had twee telefoonhoesjes besteld, een camerastijl en een cassettebandstijl. De hoesjes werden keurig binnen de aangegeven tijd geleverd en in goede staat ontvangen. De hoesjes gaan makkelijk om mijn telefoon,zijn erg stevig. Alleen het eraf halen gaat iets moeilijker omdat ze dan zo stevig vast zitten. Dat heeft aan de andere kant ook weer een voordeel, je hoesje valt er niet zomaar af!

Ik ben erg tevreden! :)
Ik had twee telefoonhoesjes besteld, een camerastijl en een cassettebandstijl. De hoesjes werden keurig binnen de aangegeven tijd geleverd en in goede staat ontvangen. De hoesjes gaan makkelijk om mijn telefoon,zijn erg stevig. Alleen het eraf halen gaat iets moeilijker omdat ze dan zo stevig vast zitten. Dat heeft aan de andere kant ook weer een voordeel, je hoesje valt er niet zomaar af!

Ik ben erg tevreden! :)

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 25, 2013

Ik vond het product leuk, het past perfect bij het apparaat, maar de gaten aan de zijkant kunnen iets groter zijn. Gostei do produto, se encaixa perfeitamente ao aparelho, porem os orifícios laterais poderiam ser um pouco maior.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2013

Wel cool, het ziet er zelfs als een echte tape uit :) Het is binnen 30 dagen aangekomen: het werd op 12/02/2013 naar Brazilië verzonden, het werd ontvangen en het werd op 01/03/2013 in Brazilië gegeven. (17 dagen) Aangekomen bij mij thuis op 03/03/2013 (totaal 30 dagen). Bem legal, parece uma fita de verdade mesmo :)


Chegou em 30 dias:

Foi Encaminhado ao Brasil dia 12/02/2013, foi Recebido e Conferido no Brasil dia 01/03/2013. (17 dias)
Chegou na minha casa no dia 14/03/2013 (Total 30 dias).

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2013

het aangekomen product is erg goed !!! o produto chegou é mto liiindo!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest