English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (8 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jan 25, 2017

Aangekomen in minder dan 30 dagen, zelfs tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode. Ik werd hier niet belast in Brazilië. Zeer goed verpakt en beschermd. De leverancier moet gefeliciteerd worden. Het product vertoont een hoge kwaliteit in structuur en body. Eenvoudig te gebruiken. Het voldoet aan wat het belooft: het neemt de gegevens die het ontvangt en het verandert in meerdere uitgangen van 720p of 1080p. Dat wil zeggen: het doet de upscaler. Het heeft een keuzeschakelaar voor PAL en NTSC. Tests: Omdat mijn SCART-kabels nog niet zijn aangekomen, kan ik geen mening geven over de SCART-ingang en de HDMI-uitgang. Maar ik gebruikte de HDMI-ingang voor de HDMI-uitgang, voor de Nintendo Wii, omdat ik de eigenaar van de Wii2HDMI ben. Er werden twee HDMI-kabels gebruikt: 01 om de Wii2HDMI aan te sluiten op de HDMI-ingang van de HD-converter en een andere op de uitgang van de HD-converter om op de tv te worden aangesloten. Resultaat: de HD-converter heeft de gegevens omgezet in 720 op 1080p, en gewijzigd met behulp van de uitvoerkiezertoets. Kwaliteit: Ik maakte een vergelijking van mijn HD Video Converter met de bovenstaande apparatuur met mijn Wii2HDMI direct bij aansluiting tussen de Wii en de TV: Kleuren met de converter waren sterker en intens, maar het beeld donker genoeg is, is het noodzakelijk om de helderheid van sterk toenemen TV. Dus ik de voorkeur om te gebruiken zonder de converter, gewoon een kwestie van de duisternis. Nu, ik wacht op mijn SCART-kabel Wii en PS2 aankomen, dus ik kan ook testen in vergelijking met de component uitgangen. Ik kan niet zeggen of het de moeite waard is of niet tot mijn SCART-kabels komen was. Maar het is een geweldig product en levert wat het belooft. Chegou em menos de 30 dias, mesmo estando em período de natal e ano novo. Não fui taxado aqui no Brasil. Muito bem embalado e protegido. O fornecedor está de parabéns.
O produto apresenta ótima qualidade em estrutura e corpo. De fácil utilização.
Cumpre o que promete: pega os dados que recebe e transforma em múltiplas saídas de 720p ou 1080p. Ou seja: faz o upscaler. Possui uma chave seletora para PAL e NTSC.

Testes: Como meus cabos SCART ainda não chegaram, não posso dar uma opinião sobre a entrada SCART e saída HDMI. Mas utilizei a entrada HDMI pra saída HDMI, pelo Nintendo Wii, já que possuo o Wii2HDMI.

Foram usados 2 cabos HDMI: 01 para conectar o Wii2HDMI à entrada HDMI do HD Converter, e outro para a saída do HD converter para ser ligado na TV.
Resultado: O HD Converter transformou os dados em 720 à 1080p, sendo alterado conforme utilização de botão seletor de saída.

Qualidade: Fiz comparação do meu HD Video Converter utilizando os equipamentos acima com meu Wii2HDMI quando ligado direto entre o Wii e a TV: As cores com o conversor foram mais fortes e intensas, porém a imagem escureceu bastante, sendo necessário aumentar bastante o brilho da TV. Logo, preferi utilizar sem o conversor, justamente por questão da escuridão.

Agora, aguardo meus cabos SCART de WII e PS2 chegarem para eu poder testar, comparando também com as saídas componente.

Não posso dizer se valeu a pena ou não até meus cabos SCART chegarem.

Mas é um ótimo produto e cumpre o que promete.

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2016

een beetje duur om te kopen, maar echt heel goed. essentieel om te passen op het scherm HD PS2 console soort, SuperNintendo .... un peu cher à l achat mais vraiment de très bonne qualité .
indispensable pour adapter sur ecran HD, console type PS2 , superNintendo....

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2016

geweldig product, gemakkelijk te gebruiken, goedkoop en van goede kwaliteit, het werkt heel goed voor gebruik met videogames, het duurde een tijdje en ik werd goed geadviseerd om te zeggen dat de waarde hier erg hoog is, maar het was het waard produto otimo facil de usar qualidade otima e barato funciona muito bem para usar com videos games, so demorou um pouco e fui taxado bem dizer no valor dele as taxas aqui do brasil muito altas mas mesmo assim valeu a pena produto é bom

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2016

Eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te installeren, punctueel en correct transport Apparecchio utile, di facile installazione, trasporto puntuale e corretto

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2015

Eenvoudig te installeren en werkt perfect. Ik was gedwongen om een ​​extreem hoge invoerbelasting te betalen. Miniinthebox gaf me à VOLLEDIGE terugbetaling Ik vind dit geweldig. Easy to install and works perfectly.
I was forceert to pay à extreme high import tax.
Miniinthebox gave me à FULL refund
I think this is fabulous.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2015

Goed ontvangen met een aangepaste belasting van € 22,33 van DHL Express, Ierland. Ik ben echter erg dankbaar voor een terugbetaling van € 11,17. Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling later in het jaar. Received well with a custom dutiy of €22.33 from DHL express, Ireland.
However, I am very grateful for a €11.17 refund. Looking forward to my next order later in the year.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 15, 2017

Een beetje lang wachten omdat de levering uit China, maar het product werkt goed als verwacht. Lite lång väntetid p.g.a. leveransen ifrån Kina, men varan fungerar bra enligt förväntan.

Antwoord(1) Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2016

Ontvangen in de normale tijd en werkt in perfecte staat. Ik heb alleen klachten aan het postkantoor van Portugal die gedroeg zich als echte VULTURES. Recebido em tempo normal e está a funcionar em perfeitas condições. Só tenho queixas para os correios de Portugal que se portaram como verdadeiros ABUTRES.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Scart + HDMI naar HDMI converter
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 37.99
 HDMI 1.3 HDMI 1.4 Converter, HDMI 1.3 HDMI 1.4 to HDMI 1.3 HDMI 1.4 Converter Mannelijk - Vrouwelijk 4K*2K Verguld koper 20.0m (60ft) 10
1% koopUSD $ 31.99
 hdmi v1.4 naar av / CVBS l / r video converter
1% koopUSD $ 16.99
 HD Video Converter HDMI2HDMI + Audio 1080P
1% koopUSD $ 23.99
 HDMI tot 5 RCA 5RCA Adapter AV-kabel (zwart, 1.5M)
1% koopUSD $ 8.49
 lwm® mini rca av / CVBS composiet naar v1.4 adapter converter HDMI voor pc ps3 Videorecorder DVD PAL NTSC
1% koopUSD $ 15.49
 10m 30ft v1.4 volledige 1080p HDMI met ethernet HDMI High Speed ​​HDMI-kabel w / ferrietkernen
1% koopUSD $ 9.99
 LWM ™ premium High Speed ​​HDMI kabel male v1.4 voor 1080p 3d hdtv ps3 xbox bluray dvd (1.5m, 1.8m, 3m, 5m)
1% koopUSD $ 3.99
 Hoge-snelheid HDMI-kabel 1.4v met ondersteuning voor 3D, voor Smart LED HDTV, Apple TV, Blu-Ray DVD (1 meter)
1% koopUSD $ 1.99
 3 3RCA 3RCA Vrouwelijk - Vrouwelijk 1.2m (4ft)
1% koopUSD $ 7.49
 HDMI 1.4 Splitter, HDMI 1.4 to HDMI 1.4 Splitter Vrouwelijk - Vrouwelijk 4K*2K 10 Gbps
2% koopUSD $ 21.99
 hdmi aan vga adapter (man naar vrouw)
2% koopUSD $ 3.99
 HDMI 1.3 Adapter, HDMI 1.3 to HDMI 1.3 Adapter Vrouwelijk - Vrouwelijk
2% koopUSD $ 0.99
 HDMI 1.4 Splitter, HDMI 1.4 to HDMI 1.4 Splitter Vrouwelijk - Vrouwelijk 4K*2K 10 Gbps
3% koopUSD $ 13.99
 vergulde HDMI v 1.4 man naar dual HDMI vrouwelijke adapter splitter kabel
3% koopUSD $ 3.99
 wii 2HDMI convereter
3% koopUSD $ 9.49
 yongwei hdmi naar vga-adapter + 3,5 mm audio-jackkabel (hd-137) van hoge kwaliteit, duurzaam
4% koopUSD $ 5.99
 High Speed ​​HDMI-kabel 1.4V ondersteuning 3d voor slimme led hdtv, apple tv, blu-ray dvd (5 m)
4% koopUSD $ 5.99
 yongwei scart 21-pins mannelijk naar s-video + 3 rca vrouwelijke adapter zwart
4% koopUSD $ 2.99
 USB 2.0 Male naar 3 RCA Male Audio Video Cable Black (1M)
5% koopUSD $ 2.99
 High Speed ​​HDMI-hub 3x1 hdmi matrix switch (3 in 1) te ondersteunen 3D 1080p HDCP
5% koopUSD $ 6.99
 3 HDMI 1.3 HDMI 1.3 Mannelijk - Vrouwelijk 0,5M (1.5ft)
5% koopUSD $ 6.49
 yongwei scart naar composiet 3rca s-video av tv audio-adapter
6% koopUSD $ 2.99
 4-in-1 HDMI v1.4 male naar man / man naar vrouw / vrouw aan vrouwelijke converters stellen
6% koopUSD $ 4.99
 2 in 1 hdmi female naar micro hdmi& mini hdmi male m / v converter adapter connector hdtv camera gratis verzending
6% koopUSD $ 2.99
 Hoge-snelheid HDMI-kabel V1.4 met ondersteuning voor 3D, voor Smart LED HDTV, Apple TV, Blu-Ray DVD (1,5 meter)
1% koopUSD $ 2.99
 10 in 1 universele duurzaam multi-usb-kabel auto-oplader voor mobiele telefoon samsung htc apple lg
1% koopUSD $ 1.99
 man naar dual HDMI female y splitter switch uitbreiding adapterkabel voor voor pc hdtv
1% koopUSD $ 2.99
 30pin female naar micro usb 5pin male data belast met audio kabel voor s3 / s4 / s5 / note2 / note3& tablet gratis verzending
1% koopUSD $ 2.99
 HDMI V1.4 M/V 90 graden connector/verlengkoppeling
1% koopUSD $ 0.99
 HDMI v1.4 1x4 hdmi splitter (1 op 4) ondersteunen 3D 1080p
1% koopUSD $ 23.99
 HDMI 1.4 Splitter, HDMI 1.4 to HDMI 1.4 Splitter Vrouwelijk - Vrouwelijk 4K*2K Verguld koper 10 Gbps
1% koopUSD $ 36.99
 hdmi switch 5in 1out 1080p HDMI1.3 met afstandsbediening
1% koopUSD $ 10.99
BTest