English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jun 22, 2016

Goed gedecriminaliseerd zoals niet aangekondigd, maar ik dacht dat dat het geheel was en niet de eenheid. Zeer aan te bevelen. Bem descriminado como no anunciado, porém achei que vinha o conjunto e não a unidade. Recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2016

Zie er geweldig uit op het bureau en schrijf goed. Sehen toll auf dem Schreibtisch aus und schreiben gut.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2015

geweldig product, voldoet aan mijn verwachtingen super produit, conforme a mes attentes

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2015

schrijft heel goed, extrafijne punt, zwarte kleur, de bloem is oranje. scrive benissimo, punta extrafina, colore nero, il fiore è arancione.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2015

Zeer tevreden Zeer tevreden, de artikelen zijn gekocht voor kinderen in een vakantiebijbelschool en ze vonden het erg leuk. Dit was de eerste keer dat ik dit deed en ik zou het nog een keer proberen. Very satisfied Very satisfied, The items were purchased for children in a vacation bible school and they loved it very much. This was the first time I am doing this and I would try it again nest year.

Antwoord(6) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2015

Ik kom super aan, ik heb het geprobeerd en het schrijft heel goed. Ik was verrast Ik raad het veel aan. Llego super bien, lo he probado y escribe muy bien. Me sorprendio. Lo recomiendo mucho.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 26, 2015

wachtte een bestelling heel lang, maar tevreden winkelen ждали заказ очень долго, но покупками довольны

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 01, 2015

een leuk idee en een pen zag er goed uit kiva idea ja kynä oli kivan näköinen

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2015

Super tenminste, ze vervagen niet en oefenen ook omdat ze in pennen worden gebruikt. Twee in één. Super au moins elles ne fanent pas et pratique aussi car elles servent en stylos. Deux en un.

Antwoord(6) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest