English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (33 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 10, 2016

Het leuk vinden. Houd mijn telefoon perfect vast! Like it. Hold my phone perfectly!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 23, 2016

Geweldig. Houd mijn iPad en telefoon perfect vast, ik zal nog wat meer voor mijn zoon en echtgenoot bestellen Wonderful. Hold my iPad and phone perfectly , I will order couple more for my son and husband

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2016

Miy cool? Ik heb de blauwe. Het is in perfecte staat en neemt de telefoon en tablet zonder problemen. Het heeft zelfs de details van het oog. Ik hou ervan snel aan te komen Miy chulo?
Me llego el azul. Esta en perfecto estado y coje el movil y tablet sin problema. Tiene hasta el detalle del ojo.
Me encanta

Llego rapido

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2018

Geweldig, ik dacht alleen dat het zwaarder was maar het vangt Ótimo, só achei que fosse mais pesado mas atende

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 08, 2018

Het was goed, het leek op de foto. It was ok, it was like the picture.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2018

Ik heb die in het blauw! Het is echt praktisch Ik vind het erg leuk! I got the one in blue! Its really practical I like it a lot!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2017

Roze ontvangen, consistent met de foto. De mobiele telefoons Xperia E en Iphone 4s houden deze olifant vast. Reçu en rose, conforme à la photo. Les téléphones portables Xpéria E et Iphone 4s tiennent bien sur cet éléphant.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2017

perfect voor het ondersteunen van een grote smartphone convient parfaitement pour supporter un grand smartphone

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2017

snelle levering, graag nog een keer schnelle Lieferung, gerne wieder

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 14, 2017

Heel schattig. Ik gebruik dit op mijn bureau. Ik ontving de roze, zeer heldere kleur. Very cute. I use this on my work desk. I received the pink one, very bright color.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schattig - Plastic - Spoelwinders
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.79
 houten dierenkop paperclips (12 stuks)
1% koopUSD $ 2.79
 kat vorm houten liniaal (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 1.39
 Schattig - Plastic - Correctie Tape
1% koopUSD $ 2.79
 cartoon buckle soort rubber spoelopwinder (3pcs andere stijl, maar willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.23
 cartoon kabel beschermer (1 stuks)
1% koopUSD $ 1.15
 15mm diy kleurrijke decoratie tape 6pcs / set
1% koopUSD $ 9.79
 kant patroon kabelhaspel
1% koopUSD $ 1.11
 Opgeblazen Mat Oordopjeshouder / Kabeloproller Opbergproducten voor op reis voor Opbergproducten voor op reis Kumi
1% koopUSD $ 1.15
 Pen Pen Balpennen Pen, Muovi Blauw Inktkleuren For Schoolspullen Kantoor artikelen Pakje
1% koopUSD $ 2.79
 6st set leraar moedigen stempel cartoon schattig Engels super mooi werk inkt pad
2% koopUSD $ 6.99
 elektrische draad indammen riem (6 stuks)
2% koopUSD $ 1.11
 siliconen hartvormige spoelopwinder (1 stuks willekeurige kleur)
2% koopUSD $ 2.79
 Skateboard Shaped Eraser (2 stuks)
3% koopUSD $ 2.79
 Pen Pen Balpennen Pen, Muovi Blauw Inktkleuren For Schoolspullen Kantoor artikelen Pakje
3% koopUSD $ 2.79
 Schattig-Metaal / Siliconen-Spoelwinders
3% koopUSD $ 1.39
 dubbelzijdige kleefband plastic draad collector spoelopwinder (1 maat 10 stuks)
4% koopUSD $ 2.23
 draagbare multifunctionele opbergtas
4% koopUSD $ 4.47
 kleurrijke regenboogontwerptapes (set van 10) voor school / kantoor
4% koopUSD $ 3.35
 Markers & Markeerstiften Pen Markeerstiften Pen, Muovi Rood Blauw Geel Oranje Groen Inktkleuren For Schoolspullen Kantoor artikelen Pakje
5% koopUSD $ 2.79
 retro design van de toren metalen punt klem (willekeurige kleur)
5% koopUSD $ 1.39
 Organisatiedozen Multifunctionele,Papier
5% koopUSD $ 5.59
 speciaal ontwerp schildpadvormige gum (willekeurige kleur) voor school / kantoor
6% koopUSD $ 1.11
 Multifunctionele - Metaal/Plastic - Mini Fans
6% koopUSD $ 4.19
 mooie mode dier patroon noot (willekeurige kleur)
6% koopUSD $ 2.23
 animal 2 shapes kraft paper zelfklevende notitie (willekeurige kleur) voor school / kantoor
1% koopUSD $ 1.11
 Etuis Blauw Oranje Rood Geel, Stoffen Organisatie /
1% koopUSD $ 5.59
 kat vormige handleiding puntenslijper (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 1.39
 cartoon vouwen zelfklevende note set (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.23
 melkpak ontwerp textiel pen tas
1% koopUSD $ 3.35
 Pen Pen Balpennen Pen, Kumi Blauw Inktkleuren For Schoolspullen Kantoor artikelen Pakje
1% koopUSD $ 2.79
 Schattig/Zakelijk/Multifunctionele - Siliconen - Spoelwinders
1% koopUSD $ 1.39
 help me holle-out bladwijzer (4 stuks willekeurige kleuren)
1% koopUSD $ 1.39
ATest