English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (40 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 23, 2015

Prima armband, niks mis mee. Leuk voor man en vrouw (vind ik). Prima armband, niks mis mee. Leuk voor man en vrouw (vind ik).

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  S
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 31, 2015

Ziet er goed uit net als op de foto ben er helemaal blij mee
Heb rood en goud gekocht
Ziet er goed uit net als op de foto ben er helemaal blij mee
Heb rood en goud gekocht

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2014

Ziet er goed uit! Goed nagemaakt en van goed kwaliteit Ziet er goed uit! Goed nagemaakt en van goed kwaliteit

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 28, 2015

de goederen zijn erg goed, ze komen alleen erg lang nagyon jó az áru, csak nagyon soká jött meg

Antwoord(1) Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2015

Ik heb het snel ontvangen, en de meest bracelente is te mooi, hij schijnt, en is echt handig om aan en uit te trekken! I love it! je lai recu vite, et le bracelest est trop beau, il brille, et est vraiment pratique à mettre et à enlever! jadore!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2015

prima product in verhouding tot de prijs. bel prodotto in relazione al prezzo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

mooi uitziend mooi aspect onberispelijk tevreden joli au regard
beau d aspect
impecable
satisfaite

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  uffu
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 16, 2015

Leuke Shambala, voor jou als voor geven Shambala sympa, pour soi comme pour offrir

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2015

Snel geleverd, ik vond alles heel goed Доставили быстро, все очень хорошо
мне понравилось

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2015

was erg afgestemd op hetzelfde type oorbellen en sieraden ble kjempefint matchet sammen med samme type øredobber og smykke

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest