English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (110 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 12, 2017

Sinds we deze bladwijzers hebben, leest de jongen gewoon meer en is zijn huiswerkboekje altijd vol: de aankoop was het waard! : Seitdem wir diese Lesezeichen haben, liest der Junge einfach mehr und sein Hausaufgabenheft ist immer voll ausgefüllt : Da war der Kauf doch Wert! :

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 16, 2015

bedankt .... het is schattig ik wil meer thanks....its cute
i want more

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 16, 2015

Ik heb een groene gekregen. Ik heb het nog niet getest, maar hij ziet er goed uit en zult denk ik wel werken. Ik heb een groene gekregen. Ik heb het nog niet getest, maar hij ziet er goed uit en zult denk ik wel werken.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 27, 2015

Let op je krijgt maar eentje! Het is super handig om de regel en pagina te markeren waar je gebleven bent. Let op je krijgt maar eentje! Het is super handig om de regel en pagina te markeren waar je gebleven bent.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  m
  • Geverifieerde Kope
  • Feb 05, 2014

Er leuk ding. Is aan het begin niet zo rekbaar, maar dat verandert snel. Er leuk ding. Is aan het begin niet zo rekbaar, maar dat verandert snel.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 08, 2017

Heel goed, super aan te bevelen. Het kwam goed! Muito bom, super recomendo. Chegou direitinho!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2017

Voldoet aan de beschrijving van de verkoper Conforme à la description du vendeur

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2017

voldoen aan wat was besteld. aanbevolen conforme a quanto ordinato. Consigliato

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2016

erg leuk en praktisch, het is breder dan ik dacht, maar dat maakt het een beter, zeer goed product muy bonito y practica, es mas ancho de lo que pensaba, pero eso lo hace mejor, muy buen producto

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2016

Ik heb er al een paar, ik heb er meer gekocht. 2. Materiaal van goede kwaliteit, verzending zonder vertraging. Zeer aan te bevelen! Já tenho alguns, comprei mais 2. Material de boa qualidade, envio sem demora. Recomendo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 elektrische draad indammen riem (6 stuks)
1% koopUSD $ 1.58
 Spoelwinders Schattig,Siliconen
1% koopUSD $ 1.58
 Opgeblazen Mat Oordopjeshouder / Kabeloproller Opbergproducten voor op reis voor Opbergproducten voor op reis Kumi
1% koopUSD $ 1.58
 schattige plastic linialen& tape meet plastic voor school / kantoor
1% koopUSD $ 1.42
 Schattig - Roestvrijstaal - Bookmarks & Clips
1% koopUSD $ 1.58
 moderne veer fijne roestvrij stalen bladwijzer voor school / kantoor
2% koopUSD $ 1.58
 kant ontwerp houten liniaal (zwart)
3% koopUSD $ 1.58
 holle-out vlinder vormige kwastje metalen bladwijzer
3% koopUSD $ 2.38
 dubbelzijdige kleefband plastic draad collector spoelopwinder (1 maat 10 stuks)
3% koopUSD $ 3.18
 Schattig-Roestvrijstaal-Bookmarks & Clips
4% koopUSD $ 2.38
 palm stijl kleurrijke paperclips (willekeurige kleur, 10-pack)
4% koopUSD $ 1.58
 Schattig/Zakelijk - Roestvrijstaal - Bookmarks & Clips
5% koopUSD $ 1.58
 Schattig-Roestvrijstaal-Bookmarks & Clips
8% koopUSD $ 3.18
 bescherming van het milieu siliconen elastische vinger bookmarks (willekeurige kleur)
8% koopUSD $ 2.38
 kant ontwerp houten liniaal (beige)
10% koopUSD $ 1.58
 Schattig - Plastic - Spoelwinders
13% koopUSD $ 1.58
 Schattig/Zakelijk/Multifunctionele - Siliconen - Spoelwinders
13% koopUSD $ 1.58
ATest