English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (208 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 19, 2013

Ik hield van de klok, het was wat ik verwachtte ... je zult het leuk vinden ... Adorei o relógio, era o que eu esperava... comprem que vocês vão gostar...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2012

Zeer goed horloge, zijn spullen zijn echt goed, ik raad mannen aan. site miniinthebox moet worden gefeliciteerd. Relógio muito bom, o material dele é muito bom mesmo, recomendo galera. site miniinthebox esta de parabéns.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2012

heel mooi Ik vond, gebruik en beveel deze site de moeite waard !!!!!! muito bonito gostei bastante, uso e recomendo esse site vale a pena!!!!!!

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 19, 2012

Prachtig! Minder dan een week wachten. Beautifull! Less then one week waiting.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 11, 2015

Deze zeer mooie en uitstekende kwaliteit is zeer comfortabel zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven esta muy bonito y de excelente calidad muy cómodo tal como aparece en la fotografía

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2015

horloge is geweldig, ik vind het geweldig. bedankt voor de snelle levering;) :) watch is a wonderful
i love it.
thanks for fast delivery
;) :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 10, 2013

Het duurde een tijdje, maar het kwam. Zeer goed en mooi horloge, website ten zeerste aanbevolen. Demorou um pouco, mas chegou. Relógio muito bom e bonito, site altamente recomendado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 23, 2012

Horloges zijn cool! De verf wordt bewaard, de behuizing is prima, een comfortabele siliconen band en een rode draad ontwerp voegt toe !! Часы классные! Краска держится, корпус класный, удобный силиконовый ремешок и красная нитка дизайн добовляет!!Вобшем оценка 100из100

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 16, 2012

Ziet er goed uit, het geld waard. Ik vind dit horloge leuk. Veel dank. Looks great, worth the money. I like this watch. Thank you very much.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2012

Uitstekend horloge in een sportieve stijl, voor een uitstekende prijs Отличные часы в спортивном стиле, за отличную цену

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest