English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (389 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 13, 2015

Zachte hoes, geschikt voor Ipad Mini 2, ik raad het iedereen aan Cover morbida, adatta ad Ipad Mini 2, la consiglio a tutti

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 05, 2014

Ik hou ervan Ik kwam in een doos, het kostte me een maand om aan te komen en het was gratis verzending Ik bracht slechts 30 pesos door die ik per post bij mijn huis kreeg. Ik kom uit Mexico :) Ik bekeek commentaren van miniinthebox die hen niet bereikten of dat soort dingen en zei dat er niets meer bij mij opkwam. Maar als ik aankom, kom ik in goede staat aan: D Me encanto llego en una caja se tardo un mes en llegar y fue gratis el envío solo gaste 30 pesos me llego hasta mi casa por correo. Soy de México :) yo miraba comentarios de miniinthebox que no les llegaba o cosas así y dijo ya no me llego nada. Pero si me llego, llego en buen estado :D

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2014

Hij is blij met de aanschaf van een zeer helder uiterlijk op wit dat verwart dat enerzijds de behuizing niet is gesloten Довольна покупкой очень ярко смотришься на белом смущает что с одной стороны не закрыт корпус

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2014

Aangekomen met een beetje vertraging, maar arriveerde perfect Ik hield ervan om het aan te bevelen Chegou com um pouco de demora, mas chegou perfeito adorei recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2013

erg mooi en solide .. uitstekende bescherming voor mijn ipad mini .. ook aanbevolen voor de prijs molto bella e solida.. ottima protezione per il mio ipad mini.. consigliato anche per il prezzo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2015

Ipad mini2 om strak te zijn Maar het is goed. เคส ipad mini2 เหมือนจะคับไป แต่ก็พอใช้ได้นะ

Antwoord Vertaald uit het Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2014

goede levertijd en goede kwaliteit buen tiempo de entrega y buena calidad

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2014

Ik kom aan in perfecte staat en tijd. Bedankt Llego en perfecto estado y tiempo. Gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2013

Het product is erg leuk. Hij bereikte de elination in 21 dagen. Bedankt Mini In The Box. Het zou beter zijn als de lading wat sneller was. :) Engels: Het product is erg mooi in mijn hand bereikt in 21 dagen. Bedankt MiniInTheBox. Terwijl vracht leuk zou zijn. :) Ürün çok güzel. 21 günde elime ulaştı. Teşekkürler Mini İn The Box. Kargo biraz daha hızlı olsa daha güzel olur. :)

English:
The product is very nice in my hand reached in 21 days. Thanks MiniInTheBox. While cargo faster would be nice. :)

Antwoord Vertaald uit het Turks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2015

simpel goedkoop maar prima hoesje simpel goedkoop maar prima hoesje

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest