English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 07, 2015

zeer flexibel, gaat goed voor het scherm van de tablet. tres souple, remonte bien au devant de lécrant de la tablette.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2015

past heel goed en ziet er erg goed uit, lijkt van goede kwaliteit te zijn does fit very well and looks very good, seems to be a good quality

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  daelcostelino
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 07, 2015

bedankt, niet aanbevelen, goed product en snelle levering thank you, irrecommend, good product, and fast delivery

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 23, 2014

perfect, beschermt zeer goed de achterkant van het ipad mini- en mini-retina-display parfait, protége tres bien le dos de lipad mini et mini retina display

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2014

PERFECT WAS WAT WILDE DAT HET ENIGE ONVOLDOENDE WAS DAT IK VERSCHILLENDE PUNTEN KOOPT EN WANNEER DE GOEDEREN IN MIJN LAND COLOMBIA KRIJGT, BELAST IK ONS DUIDELIJKE DOUANEBELASTINGEN DIE DE UITDRUKKELIJKE DIENST GEBRUIKEN EN KOM IK SNEL EN ZEER ERNSTIG AAN ... MIJN AANKOOP WAS GROTER DAN 35 DOLLARS ZOU DAT WAAROM ZE DAT BELASTING HEBBEN OPLOTEN ???? OP ELKE MANIER GELUKKIG ZIJN MET MIJN BESTELLING. Ik zou aanraden. PERFECTO ERA LO QUE QUERIA EL UNICO INCONVENIENTE FUE QUE COMPRE VARIOS ARTICULOS Y CUANDO LA MERCANCIA LLEGO A MI PAIS COLOMBIA ME COBRARON IMPUESTOS DE ADUANA CLARO QUE UTILICE EL SERVICIO EXPRESS Y LLEGO RAPIDO Y MUY SERIOS....MI COMPRA FUE MAYOR DE 35 DOLARES SERIA POR ESO QUE ME COBRARON ESE IMPUESTO???? DE TODOS MODOS QUEDE FELIZ CON MI PEDIDO. LO RECOMENDARIA.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Zeer mooie en goedkope Ipad mini-siliconen case Snelle levering Very nice and cheap Ipad mini silicone case
Fast Delivery

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2013

De hoes is supergoed, ik heb hem paars besteld en het is een hele mooie kleur. Het past perfect en is van zeer goede kwaliteit. Ik ben heel blij met de aankoop !!! Ik raad het aan La funda está súper bien, la pedí en color morado y es un color muy bonito. Se ajusta perfectamente y es de muy buena calidad. Estoy encantada con la compra!!! La recomiendo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2013

romp die ik koos voor zwart, voor ipad mini van mijn man, heel blij te hebben ontvangen, beschrijving zoals op de site, direct aanpasbaar op de ipad mini, perfect trouwen met de tablet, goede grip hand, laat om de tablet op zijn plaats te houden, steek geen handen uit wanneer gebruikt, in een woord mooie schaal, dank u. coque que jai choisi de couleur noir, pour lipad mini de mon mari, très contente de lavoir reçu, description tel que sur le site, adaptable aussitôt sur lipad mini, épouse parfaitement la tablette, bonne prise en main, permets de garder la tablette en place, ne glisse pas des mains quand on lutilise, en un mot superbe coque, merci.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 09, 2013

Zeer goede kwaliteit! Beveel het iedereen aan! En geweldige prijs! De très bonne qualité !
Le recommande a tous !
Et prix super !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2014

.................................................. .................................................. .................................................. ..................... ...........................................................................................................................................................................

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest