English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (60 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 02, 2015

perfecte aflevering,mooie lampen perfecte aflevering,mooie lampen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 07, 2014

Staat leuk op me fiets, mensen kijken je ook echt aan van leuk man
Tot nu toe is hij niet gestolen ;)
Staat leuk op me fiets, mensen kijken je ook echt aan van leuk man
Tot nu toe is hij niet gestolen ;)

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

Vrij snel ontvangen, deze twee dooshoofdjes voor op een ventiel. Het verloopstukje is van plastic en ik vermoed dat dit niet lang zal blijven zitten. Het schroefdraad past nu al slecht. De lampjes veranderen de hele tijd van kleur. Dit had ik niet verwacht, ik dacht dat ze blauw bleven. Ik heb ze nog niet geprobeerd op een auto of motor, maar betwijfel eerlijk gezegd of ze lang zullen blijven zitten. Ziet er op zich wel grappig uit. Vrij snel ontvangen, deze twee dooshoofdjes voor op een ventiel. Het verloopstukje is van plastic en ik vermoed dat dit niet lang zal blijven zitten. Het schroefdraad past nu al slecht. De lampjes veranderen de hele tijd van kleur. Dit had ik niet verwacht, ik dacht dat ze blauw bleven. Ik heb ze nog niet geprobeerd op een auto of motor, maar betwijfel eerlijk gezegd of ze lang zullen blijven zitten. Ziet er op zich wel grappig uit.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2017

Ik heb de covers van de schedelklepstelen voor mijn fiets en ze zien er geweldig uit en ik vind dat ze oplichten I got the skull valve stems covers for my bike and they look great on it and I like that they light up to

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2016

Leuk, beter dan ik dacht dat ze zouden zijn. Bestel snel meer. Nice, better then I thought they would be. Well order more soon.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2015

Geweldige accessoire voor de fiets .. dus je zal zeker niet over het hoofd gezien..super :)) Tolles Accessoire fürs Fahrrad..so wird man sicher nicht mehr übersehen..super :))

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2015

Leuk product. Werkt zoals bedoeld. Snelle levering en goede communicatie. Sjovt produkt. Fungerer efter hensigten. Hurtig levering og god kommunikation.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2015

Heel goed is het product op de afgesproken tijd gearriveerd, we gaan verder met jou groeten Muy bien el producto llego a tiempo acordado seguimos con ustedes saludos

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 09, 2015

Goederen in goede staat. Alles zoals beschreven. Ware in gutem Zustand. Alles wie beschrieben.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2015

Het kostte tijd, maar kwam, heel cool uitstekend Ik vond het erg leuk demorou mas chegou, muito legal excelente gostei muito

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest