English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (113 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 16, 2017

Product werkt perfect, maar onthoud dat alleen werkt met Bluetooth-verbonden. Produto funciona perfeitamente, mas vale lembrar que só funciona com o Bluetooth ligado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 18, 2016

ik hou er zoveel van, woooooooooooooooww i love it so much woooooooooooooooww

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 13, 2016

Het is zo goed kan gebruiken met veel functies met mijn smartphone door gebruik te maken van Bluetooth en anti-verloren ook te beschermen. It so good can use with many function with my smart phone by use Bluetooth and can protect anti lost too.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 22, 2016

zeer goed, meerdere pedi er waren geen problemen met de douane, zeer goed product, het is erg handig, perfecte maat en zuinig. muy buenos, pedi varios no hubo problemas con la aduana, muy buen producto, es muy util, tamaño perfecto, y económicos.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 19, 2016

Vandaag ontvangen het pakket in goede staat en we zullen de drie items zo snel mogelijk testen, heel erg bedankt. HS Media Production Herzliya Received today the parcel in good condition and we will test the three items as soon as possible
many thanks . H S Media Production Herzliya

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2016

Het is gewoon gaaf en het werkt echt heel goed, dus je kunt je telefoon vinden. ts just cool, and it works really really well, also so you can find your phone.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2016

Ik ben blij dat deze ITAG anti-verlies Bluetooth-chip is. het is erg handig om het met mijn sleutelhoes mee te nemen. Ik heb de i Tracing 2-app in mijn Samsung Galaxy S5 geïnstalleerd. Nu werkt mijn ITAG goed met deze applicatie. Je suis heureux de cette lITAG puce bluetooth anti-perte. il est très pratique de la porter avec ma trousse de clés. Jai installé i Tracing 2 app in my samsung galaxy s5. Maintenant mon ITAG marche bien avec cette application.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 23, 2016

Het werkt heel goed, het is het waard voor de prijs. Het vervult zijn functie. Brengt geen Blister mee. Funciona muy bien, vale la pena por el precio. Cumple con su función. No trae Blister.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 13, 2017

het apparaatje is meer voor gebruik buitenshuis,denk ik. Binnen geeft het wel de locatie aan,maar niet in huis, Dat is wel jammer,want ik ben regelmatig mijn sleutels kwijt,omdat ik vaak vergeet waar ik ze heb neergelegd. DE sirene doet het wel,maar geeft niet aan hoever verwijderd je bent van het verloren object. Toch is het een handig ding. het apparaatje is meer voor gebruik buitenshuis,denk ik. Binnen geeft het wel de locatie aan,maar niet in huis, Dat is wel jammer,want ik ben regelmatig mijn sleutels kwijt,omdat ik vaak vergeet waar ik ze heb neergelegd. DE sirene doet het wel,maar geeft niet aan hoever verwijderd je bent van het verloren object. Toch is het een handig ding.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Rob
  • Geverifieerde Kope
  • Nov 04, 2016

De tracker heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en hoewel anders vermeld werden de batterijen er wel bijgeleverd! De tracker heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en hoewel anders vermeld werden de batterijen er wel bijgeleverd!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 OEM Draadloos Others Fast Positioning Zwart Fade
1% koopUSD $ 12.99
 Bluetooth Tracker Sleutel Locatie Record One Touch Find V4.0
1% koopUSD $ 26.29
 k-86 mini verstelbare toon in-ear best onzichtbaar sound enhancement dove volume versterker gehoorapparaten
1% koopUSD $ 11.59
 4 pads full body massage afslanken elektrische slanke pols spieren ontspannen vetverbrander
1% koopUSD $ 6.99
 Smart Switch Touch Switch App Control Ir
1% koopUSD $ 20.89
 Smart Armband iOS / Android GPS / Hartslagmeter / Waterbestendig Activiteitentracker / Slaaptracker / Timer / Stopwatch / Wekker / 128MB
1% koopUSD $ 21.99
 Smart horloge SW007 for Android Verbrande calorieen / Stappentellers / Mediabediening Stappenteller / Afstandsbediening / / 0.3 MP
1% koopUSD $ 16.59
 Smart Armband YYDF22 for iOS / Android / iPhone Aanraakscherm / Hartslagmeter / Verbrande calorieen Activiteitentracker / Slaaptracker /
1% koopUSD $ 22.99
 sonoff® diy wi-fi draadloze switchr smart home mobiele app timer timer afstandsbediening switch module
2% koopUSD $ 7.99
 Smart horloge iOS / Android Aanraakscherm / Stappentellers / Handsfree bellen Slaaptracker / Zoek mijn toestel / Gespreksherinnering
2% koopUSD $ 13.49
 Smart horloge JEISO for Android 4.3 / iOS 7 Werkt met iOS en Androit systeem. / Verbrande calorieen / Stappentellers Stappenteller /
2% koopUSD $ 23.99
 GPS-trackers Kind Anti Lost Locatie Record / SOS / Elektronische Omheining Gsm / GPRS
3% koopUSD $ 38.89
 Smart horloge HW01 Plus for iOS / Android Aanraakscherm / Hartslagmeter / Waterbestendig Stappenteller / Slaaptracker / Timer / Wekker
3% koopUSD $ 33.19
 Bluetooth Tracker Zelfontspanner Sleutel Zoeker Pet Anti Lost Kind Anti Lost Zelfontspannercontroller Locatie Record One Touch Find
4% koopUSD $ 19.99
 gps tracker horloge armband voor ouderen mobiele app google map belknop take-off-alarm gsm gprs tracker
4% koopUSD $ 37.49
 Smart horloge Hartslagmeter APP Control Camerabediening Informatie Bloeddrukmeting Stappenteller Slaaptracker Wekker sedentaire Reminder
5% koopUSD $ 33.99
 Smart Armband iOS / Android GPS / Audio / Handsfree bellen Activiteitentracker / Slaaptracker / Timer / Stopwatch / 128MB
6% koopUSD $ 24.69
 Smart horloge B30 for Android 4.4 / iOS Bluetooth / Waterbestendig / Stappentellers Pulse Tracker / Stappenteller / Activiteitentracker
6% koopUSD $ 37.99
 Smart Plug USB universele standaard USB
6% koopUSD $ 22.89
 Smart horloge Overige Stappentellers / Berichtherinnering / Gespreksherinnering Stappenteller / Stopwatch / Wekker / Zwaartekrachtsensor
7% koopUSD $ 29.49
 Smart horloge iOS / Android GPS / Hartslagmeter / Video Activiteitentracker / Slaaptracker / Timer / Stopwatch / Zoek mijn toestel
8% koopUSD $ 37.79
 Smart Armband iOS / Android Verbrande calorieen / Afstandsmeting / Lange stand-by Activiteitentracker / Slaaptracker / Zoek mijn toestel
8% koopUSD $ 25.49
ATest