English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door 79037934665
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 10, 2014

Ik gebruik meer. Работает.Спасибо.Буду обращаться ещё.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luca
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2014

geweldig product, solide en erg handig! ottimo prodotto, fuionale e molto utile!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anett0014
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2014

Het was het product dat antwoordde ... maar nog steeds beter dan de foto :) Meg felelt a termék..sőtt még jobb mint képen :)

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sony1012
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2013

Zeer origineel ontwerp, het kan worden gebruikt voor console en mobiele telefoon! Design très original, on peut lutiliser pour console et téléphone portable !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amiltonfguimaraes
  • Mar 22, 2013

Ik heb al twee aankopen gedaan op deze site en ik was zeer tevreden! JÁ REALIZEI DUAS COMPRAS NESTE SITE E FIQUEI MUITO SATISFEITO!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cristian.cporto
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2014

De handset is van goede kwaliteit, hoewel de hoes om de zijkant van de oorhaak te verwisselen een beetje breekbaar lijkt. Het geluid is goed, soms duurt het even om te koppelen. O fone é de boa qualidade, embora a tampa para trocar o lado do gancho da orelha parece um pouco frágil. O som é bom, às vezes demora um pouquinho pra parear.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luan.victtor
  • May 15, 2014

Ik vraag me af of je dit apparaat op de pc kunt gebruiken om online games te spelen in de hoes om met de spelers te chatten Gostaria de saber se tem como usar esse aparelho no PC para jogar jogos online no caso para conversar com os jogadores

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aec76
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2014

Alles was in orde behalve dat het alleen voor PS3 kan worden gebruikt, wat niet in de advertentie wordt vermeld Alt var i orden bortset fra at den kun kan bruges til PS3 hvilket ikke er oplyst i annoncen

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mahmoudroukbi
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2013

Ik vind het een goed item ............. I like it its good item .............

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest