English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (21 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 02, 2014

Het heeft een mooie opdruk net als op het plaatje ik kan me ID erbij stoppen in het kaart vakje hoef ik geen portomonee mee te nemen Het heeft een mooie opdruk net als op het plaatje ik kan me ID erbij stoppen in het kaart vakje hoef ik geen portomonee mee te nemen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 07, 2015

Hou ervan. Had het bijna twee jaar en niet beter gezien. Iedereen vraagt ​​waar ik het heb gevonden. Love it. Had it nearly two years and not seen better. Everyone asks where I found it.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 24, 2015

Een heel mooie cover met een goede kwaliteit. Ik heb het veel gebruikt en het ziet er nog steeds goed uit A really nice cover with good quality. Ive used it a lot and it still looks good

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2015

DIT HOUDT VAN MIJ IS MIJN FAVORIETE IS ZOALS GEZIEN IN DE FOTO EN ORIGINEEL COMBINES MET ELKE GOEDE KWALITEITSKLEDING EN IK HEB HET GENOEG ESTE ME ENCANTA ES MI FAVORITO ES TAL COMO SE VE EN LA FOOTO Y ORIGINAL COMBINA CON CUALQUIER ROPA BUENA CALIDAD Y ME DURA BASTANTE

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2014

De romp is identiek aan de foto :) La coque est identique à la photo :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 30, 2014

uitstekend product zou Defo aanbevelen xx excellent product would defo recommend xx

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2014

Fantastisch, zeer solide. Bestelling op tijd ontvangen. Superbe, très solide. Commande reçue dans les temps.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2015

goede ontvangst van het pakket. tevreden over het product bonne réception du colis. satisfaite du produit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2015

Snelle levering, mooie behuizing Quick delivery, nice body case

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2014

Geweldige productwaarde voor uw geld Great product value for money

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest