English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (18 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 18, 2014

RAS ontvangen volgens de beschrijving RAS reçu conforme à la description

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2014

Goed LCD scherm. Hij werkt perfect in mijn uv lichtbak. Goed LCD scherm. Hij werkt perfect in mijn uv lichtbak.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2015

Mooi product helaas nog niet in gebruik genomen. Mooi product helaas nog niet in gebruik genomen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 12, 2016

uitstekend bedrijf serieus aan te bevelen excellent societé serieuse a recommander

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 14, 2015

Perfect, product komt overeen met de aanbieding Parfait, produit correspond à la fiche

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2014

goed product bevredigend en snel bij de receptie bien produit satisfaisant et rapide à la réception

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2014

Perfect perfect! Parfaitement parfaitement parfait !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2014

Relatief "snelle" levering (20 echte dagen). Geen plichten, althans voor deze tijd. Allemaal geweldig Consegna relativamente "rapida" (20 giorni reali). No dazi, almeno per questa volta. Tutto ottimo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2013

uitstekende weergave voor persoonlijke projecten excelente display para realizar proyectos personales

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2014

hallo goede dag Ik heb mijn aankoop gedaan en het is meer dan 20 dagen geleden dat ik mijn aankoop deed en ik heb mijn product nog niet ontvangen, ik hoop dat je antwoord bedankt hola buen dia hice mi compra ya han pasado mas de 20 dias que realice mi compra y aun no e recibido mi producto espero respuesta gracias

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest