English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (45 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 25, 2016

Absoluut over de maan hiermee toen het aankwam! Heel geweldig! Ik kreeg de zaak in roze met veel gouden sterren erin en ik heb veel mensen gehad waarin ik vroeg waar ik dit vandaan had. Ik denk dat ik ook een aantal van de verschillende kleuren zal bestellen! : Absolutely over the moon with this when it arrived !
Very fabulous !
I got the case in rose pink which has lots of gold stars in and I have had many people asking where I got this from.
I think I will be ordering some of the different colours too ! :

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2016

Roze kleur dekking is fantastisch, identiek aan de foto en perfect. Verzendtijden een beetje lang, maar allemaal in de normaliteit. De hoes is stijf voor degenen die het niet hebben gelezen. Iets omvangrijk maar ook gezien vanaf de foto van de site. Het is mijn tweede aankoop op deze site en ik zal het zeker voor anderen doen. : Cover colore rosa accesa fantastica, identica alla foto e perfetta. Tempi di spedizione un po lunghi ma tutto nella normalità. La cover è rigida per chi non lo avesse letto. Leggermente ingombrante ma si vede anche dalla foto del sito. E il mio secondo acquisto su questo sito e sicuramente ne farò degli altri. :

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Vb
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 24, 2016

It is a really good product. Ik gebruik het veel op vakantie. It is a really good product. Ik gebruik het veel op vakantie.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2016

Bedankt dat jullie het nogmaals hebben verzonden nadat het eerste pakketje niet was aangekomen !! Echt super service !!! Hoop dat mijn andere hoesjes die ik besteld heb ook zo snel binnen zijn. Bedankt Bedankt dat jullie het nogmaals hebben verzonden nadat het eerste pakketje niet was aangekomen !! Echt super service !!! Hoop dat mijn andere hoesjes die ik besteld heb ook zo snel binnen zijn. Bedankt

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2017

Super hull eerlijk gezegd uitstekende kwaliteit een langzame en ontspannende stroom ☺️ Super coque franchement une qualité superbe un écoulement lent et relaxant ☺️

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2016

Mooie en geweldige kwaliteit! Ik raad aan ... Lindo e de ótima qualidade! Recomendo...

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2016

Te mooi! Ik vond het geweldig! Ik vond de vertraging gewoon niet leuk Linda demais! Amei! Só não gostei da demora p chegar

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2016

Erg fijn. Harde kaft, past perfect. Very nice.
Hard cover, fits perfect.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 19, 2016

Stevige en te mooie glitters komen naar beneden met een zandlopereffect Solide et trop joli les paillettes descendent avec un effet sablier

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2016

Dit is absoluut prachtig, de kleur is mooi en ik word heel snel heel ergyyyy Esta definitivamente hermosa el color es precioso y llego muyyyy rápido excelente

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest