English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 14, 2015

Ik ben tevreden met de items .. mooie oorbellen! Maar de verzending duurde zo lang, leverde de goederen pas vandaag en bestelde ze op 23 mei! Varorna är jag nöjd med..jättesnygga örhängen! Men frakten tog sådan tid..fick inte varorna förrän i dag,och beställde dem den 23:e Maj!

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 05, 2015

uitstekend uitstekend product zeer goede kwaliteit en creatief excelentes excelente producto muy buena calidad y creativo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2014

Ze zijn mooi, klein en elegant. Ideaal om elke dag te dragen. Uitstekende kwaliteit Ik hou van ze Son preciosos, pequeños y elegantes.
Ideal para llevar todos los días.
Excelente calidad. Me encantan.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2014

kreeg precies wat ik bestelde altijd doen :) got exactly what i ordered always do everytime :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2015

Mooi, maar donkerder dan op de foto! Bonitos, mas mais escuros que na foto!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2015

erg leuk, ik ben blij dat ik het aanbevelen very nice i am happy i recommend

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2013

heel, heel mooi, actueel en comfortabel molto ,molto carini attuali e comodi

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2013

Ze leken me erg aardig en zoals ze op de foto te zien zijn. Me han parecido muy bonitos y tal cual se ven en la foto.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest