English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (414 reviews)
Schrijf een review
  • Door  dmaw
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2013

Uitstekende lantaarn. Het schijnt gewoon moorden! Ik kan niet wachten om met mijn vrienden te gaan vissen, dat zou hen allemaal verbazen. Kwaliteit van de productie op een harde vijf. Zeer handig "zit" op het hoofd. Niet zwaar, wat ook niet onbelangrijk is. Ik raad aan om te kopen. Отличный фонарь. Светит просто убойно! Жду не дождусь когда поеду на рыбалку с друзьями, что бы их всех удивить. Качество изготовления на твердую пятёрку. Очень удобно "сидит" на голове. Не тяжёлый, что тоже не маловажно.
Рекомендую к покупке.

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2013

Zeer goede 1200 lumen ledlamp die overeenkomt met ongeveer 12 watt effectief maar het is verbazingwekkend om te belichten in een grotwand. Ik belicht we zien de handafdrukken in de klei, meestal moeilijk te belichten voor een film. speleolot Très bonne lampe led 1200 lumens cela correspond environ à 12watt efficace mais cest épatant pour éclairer dans une grotte la paroi que jéclaire on voit les traces de mains dans largile, généralement difficile à éclairer pour un film.
speleolot

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  pfc
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2013

Effectief licht. Zeer helder. Kan worden aanbevolen. Effektiv lys. Meget lysstærk. Kan anbefales.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 09, 2014

Voors: Het heeft een indrukwekkende helderheid en een lager verbruik. Het werkt erg goed en is comfortabel om te dragen. Nadelen: het pakket is verpletterd en vervormd, zelfs als de inhoud intact en volledig functioneel was. De batterijhouder is mogelijk niet perfect waterdicht. Het materiaal is niet van de hoogste kwaliteit Pros:
Ha una luminosità impressionante e un consumo ridotto.
Funziona molto bene ed è comoda da indossare.

Cons:
Il pacco è arrivato schiacciato e deformato anche se il contenuto era intatto e perfettamente funzionante.
Il contenitore delle batterie potrebbe non essere perfettamente impermeabile.
Il materiale non è di altissima qualità

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 27, 2013

De voorkant is goed en maakt een geweldig licht, maar ik denk dat ze verkeerd zijn geweest met de lumen, maar heeft een goed nachtzicht. Van mijn kant zou ik graag een andere van vergelijkbare kenmerken willen aanschaffen, maar speleologie willen uitvoeren. El frontal es bueno y hace una estupenda luz, aunque creo que se han equivocado con los lumenes, no obstante tiene una buena capacidad de visión nocturna. Por mi parte me gustaría adquirir otro de similares caracteristicas pero para realizar espeleologia.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 20, 2014

Uitstekende lantaarn, ik ben blij dat ik meer dan een half jaar gebruik Отличный фонарь, доволен, пользуюсь уже больше полугода

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2016

alles goed ontvangen in perfecte staat , dank u alles goed ontvangen in perfecte staat , dank u

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 07, 2014

Op tijd geleverd en geen extra kosten prima deal Op tijd geleverd en geen extra kosten prima deal

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2014

prima lamp. Zal er nog twee bijbestellen. Veel mogelijkheden met 18650 3,7 volt batterij. Geeft 4 uur sterk licht zelfs op laagste sterkte. prima lamp. Zal er nog twee bijbestellen. Veel mogelijkheden met 18650 3,7 volt batterij. Geeft 4 uur sterk licht zelfs op laagste sterkte.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2014

Prima setje:

veel licht, zelfs in de lage stand
degelijk, ziet er goed uit
comfortabel te dragen, gemakkelijk verstelbare banden
werkt op één 18650 accu of op 3 AAA mini penlights met bijgeleverde adapter
rode LED op de batterijhouder, dus ook op de fiets te gebruiken
goed verstelbaar, lamp klikt in op diverse standen

Kritiek puntjes:
de knipperstand is overbodig, daar krijg je hallucinaties van .....
er zou best een nog lagere stand op mogen zitten
is het voor op de fiets wel waterproof genoeg?

Overall:
Prima set, goede prijs/kwaliteit verhouding, zeker aan te raden
Prima setje:

veel licht, zelfs in de lage stand
degelijk, ziet er goed uit
comfortabel te dragen, gemakkelijk verstelbare banden
werkt op één 18650 accu of op 3 AAA mini penlights met bijgeleverde adapter
rode LED op de batterijhouder, dus ook op de fiets te gebruiken
goed verstelbaar, lamp klikt in op diverse standen

Kritiek puntjes:
de knipperstand is overbodig, daar krijg je hallucinaties van .....
er zou best een nog lagere stand op mogen zitten
is het voor op de fiets wel waterproof genoeg?

Overall:
Prima set, goede prijs/kwaliteit verhouding, zeker aan te raden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest