English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (276 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 05, 2015

Goed ontvangen. Negen. Ik raad het echt aan. Zeer goede koop, ze is nog mooier in het echte leven;)! Bien reçu. Neuf. Je le recommande vraiment. Tres bon achat, elle est encore plus belle en vrai ;) !

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2014

Ze zijn prachtig! aangekomen in goede staat, goed verpakt, duurde 1 maand, mijn tweede aankoop, ik zal binnenkort meer kopen. São Lindas! chegaram em ótimo estado, bem embaladas, demorou 1 mês, minha segunda compra, em breve comprarei mais.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2014

pakket verzonden op 4/2 arriveerde op 26/2! nog mooier dan op fotos! Ik verwachtte een eenvoudiger hoes, maar het is zeer goed gedaan, uitstekende materialen! deze site is 100% betrouwbaar 3 I love it !!! pacco spedito il 4/2 arrivato il 26/2! anche più bella che in foto! mi aspettavo una cover sempliciotta, invece è fatta benissimo, ottimi materiali! questo sito è affidabile al 100% <3 lo adoro!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2014

De goederen komen overeen met de aangegeven met het enige verschil dat de afdruk in het leven niet zo helder is. Товар соответствует заявленному с той лишь разницей, что в жизни принт не такой яркий.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 07, 2014

Cover kwam als een prostituee. Het krabde niet aan de zijkanten van mijn mobiele telefoon, maar het is moeilijk om weg te gaan. Capa veio como prosposta. Não arranhou as laterais do meu celular mas é do tipo que é dificil de sair.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2014

De hoes zelf is goed, maar de afdrukkwaliteit is erg vaag ( Сам чехол хороший,но качество печати очень расплывчатое(

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2014

wil er meer van deze! super leuk wil er meer van deze! super leuk

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 06, 2014

ben heel tevreden met de spullen die ik aangekocht heb. goede levering en kwaliteit! ben heel tevreden met de spullen die ik aangekocht heb. goede levering en kwaliteit!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2014

super hoesje, zit goed stevig om mn iPhone en ziet er mooi uit. super hoesje, zit goed stevig om mn iPhone en ziet er mooi uit.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2014

Deze cover is heel mooi en blinkt ook heel mooi de zijkanten zijn doorzichtig en heel mooi ik ben super tevreden . Deze cover is heel mooi en blinkt ook heel mooi de zijkanten zijn doorzichtig en heel mooi ik ben super tevreden .

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest