English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (411 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 17, 2013

Touch-styluspen Perfect voor alle aanraakschermen, ik heb het een tijdje geleden besteld en nu heb ik er nog drie toegevoegd, allemaal anders. Ze kosten veel en zijn praktisch. Penna stilo Touch perfetta per tutti gli schermi touchscreen, ne avevo ordinata una tempo fa e adesso ne ho aggiunte altre tre, tutte diverse tra loro.Costano pochisimo e sono pratiche.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2012

Klein comfortable makkelljk aan de hoes van ipad te hangen
Dus je raakt het ook nooit kwijt. Verschillende kleuren dus dat is ook wel leuk.
Zeer tevreden en zeker voor die prijs
Klein comfortable makkelljk aan de hoes van ipad te hangen
Dus je raakt het ook nooit kwijt. Verschillende kleuren dus dat is ook wel leuk.
Zeer tevreden en zeker voor die prijs

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2015

Zeer tevreden, alles werkt goed! Waanzinnig leuk, ik adviseer iedereen die tablets heeft! Очень понравился, все отлично работает! Безумно милая штука, советую всем, у кого есть планшеты!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2014

Uitstekende stylus. Mooi, comfortabel en van hoge kwaliteit. Отличный стилус. Красивый, удобный и качественный.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2013

uitstekend product aangekomen na 30 dagen exact op bestelling. Het werkt heel goed met de beschrijving. ottimo prodotto arrivato dopo 30giorni esatti dallordine. Funziona benissimo fedele alla descrizione.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2012

Heel goed, nu hoef ik mijn vingers niet pijn te doen van het schrijven op de iPad, hahaha Muito bom , agora não preciso mais ficar com os dedos doendo de tanto escrever no iPad , hahaha

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 08, 2012

Stylus voldoet aan mijn verwachtingen, het werkt perfect. Zeer precies omdat vrij dun en vooral erg zacht op de iPad. Ongelooflijk licht en vermoeit de hand niet. Sorry maar ik vond geen negatief punt. Ik beveel het ten zeerste aan. Miniprijs en meer. Stylet conforme à mes attentes, il fonctionne parfaitement.
Trés précis car assez fin et surtout trés doux sur lipad
Incroyablement léger et ne fatigue pas la main.
Désolé mais je nai pas trouver de point négatif.
Je le recommande donc vivement.
Prix mini en plus.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 29, 2012

mooie heldere stylus van goede kwaliteit! красивый яркий стилус хорошего качества!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2012

Ik vond het geweldig! Het is perfect, werkt wonderen, aanbevolen me encanto! es perfecto, funciona de maravillas, recomendado

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 09, 2012

In het begin was ik een beetje sceptisch, over het kopen van een stylus voor mijn iPad, denkend dat de aanraakschermen van de iPad alleen hittegevoelig waren maar WOW .. was ik helemaal VERKEERD! Ik ontving mijn HOT paarse stylus per post en probeerde het meteen uit. Ik dacht dat er druk moest worden uitgeoefend wanneer het tegen het scherm werd gedrukt, maar helemaal niet! Slechts een klein beetje aan de stylus en mijn iPad reageerde zeer goed. Ik probeerde het ook op mijn iTouch en werkte perfect !! Ik ben dol op mijn nieuwe stylus! 100% tevreden [Helemaal uit Zuid-Afrika] I was a little skeptical at first, about buying a stylus for my iPad thinking that the iPad touch screens were only heat sensitive but WOW.. was i completely WRONG! I received my HOT purple stylus in the mail and immediately tried it out.

I thought pressure had to be applied when pressing it against the screen but not at all! Just a slight touch of the stylus and my iPad was very responsive i also tried it out on my iTouch and worked perfeectly!! I LOVE my new stylus! 100% Satisfied

[All the way from South Africa]

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest