English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (3942 reviews)
Schrijf een review
  • Nov 10, 2016

Goed, ik gebruik het tot vandaag op mijn fiets. Otima, uso até hoje na minha moto.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 19, 2013

Wow !, ik had nooit gedacht dat ik de dingen die ik wilde kon krijgen binnen 5 dagen. Geweldige levering. En de items zijn in goede staat en werken goed. Wow!, I never thought that I could get the things what I wanted just within 5 days. Superb delivery. And the items are in good condition and working well.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2013

Het artikel is van uitstekende kwaliteit en werkt voor een zeer lage prijs perfect. Groeten. El articulo es de excelente calidad y a un muy bajo precio, funciona perfecto.
Saludos.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2013

Ze zijn luxueus, ze werken met beweging, blauwe kleur, pence ze waren gemaakt van aluminium, maar ze zijn gemaakt van plastic. Hetzelfde voor de prijs is het waard. Estan de lujo, funcionan con el movimiento, color azul, pence que eran de aluminio pero son de plastico. igual por el precio vale la pena.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2012

de Super Bright LED Tyre Light (TRA290), heel interessant, de mensen hier uit mijn provincie vonden iedereen leuk, deze dagen moest ik vragen om nog 10 bollen te verkopen. zeer goed product, ik verdien zelfs geld met hun verkopen ... een dikke knuffel ... a Luz de Pneu LED Super Brilhante (TRA290), muito interessante, o pessoal aqui do meu município todo mundo gostou, esses dias tive que pedir mais 10 lampadas para vender. produto muito bom, estou ate ganhando dinheiro com a vendas delas...


um forte abraço...

Antwoord(9) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (14) (26)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2012

Product voldaan aan de verwachte, enige vreugde, verkoper is gefeliciteerd! Gefeliciteerd !!!! Produto atendeu o esperado, só alegria, vendedor está de Parabéns! Congratulações!!!!

Antwoord(7) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (9)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 06, 2012

Product kwam goed verpakt en werkte ... arriveerde binnen 17 werkdagen .. Ik ben zeer tevreden ... aanbevelen. Produto chegou bem embalado e funcionando... chegou no prazo em 17 dias uteis.. estou muito satisfeito... recomendo.

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (8)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 08, 2012

uitstekende verkoper product aangekomen als op de hoogte op de website binnen 20 dagen, adviseer ik aan iedereen .... excelente vendedor produto chegou como informado no site dentro do prazo de 20 dias, recomendo a todos....

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (11) (15)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2012

De producten die op de site worden gekocht zijn van hoge kwaliteit en komen als prijs aan wanneer het wordt aanbevolen om te kopen, het is beter om uit China te kopen dan bepaalde beroemde sites in Brazilië, omdat ze vertrekken om gewenst te zijn !!! Os Produtos adqueridos no site são de ótima qualidade preço e chegam como combinado na hora da compra recomendo, é melhor comprar da china que de certos sites famosos no Brasil, pois estão deixando a desejar!!!

Antwoord(8) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (29) (13)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2012

gewoon geweldig;) het is erg leuk rijden en er goed uitzien einfach geil ;) es macht viel Spaß bei fahren und gut auszusehen

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LORCOO 2pcs Automatisch Lampen 0.2W W Krachtige LED 10lm lm Halogeen Exterieur Lights
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 2 Stationair Lampen 150W W SMD 5050 lm 30 Koplamp ForUniverseel Universeel Universeel
1% koopUSD $ 36.19
 20 stuks levendige groene wig t10 ​​5-SMD 5050 LED-lampen W5W 192 168 194 2825 12v
1% koopUSD $ 9.99
 JIAWEN T10 Automatisch Lampen W lm Interior Lights
1% koopUSD $ 6.99
 SO.K 2 Motor Lampen 7W W SMD 3030 800lm lm 21 Koplamp Alle jaren
1% koopUSD $ 15.19
 ZIQIAO 10 stuks Automatisch Lampen W lm Exterieur Lights ForUniverseel
1% koopUSD $ 14.49
 SO.K 10 BA9S Lampen W SMD LED 320-360lm lm
1% koopUSD $ 1.99
 2 Lampen 6W W Krachtige LED lm 6 Dagrijverlichting ForMercedes-Benz C200 C180 Classic Universeel
1% koopUSD $ 9.99
 LORCOO 10 stuks T10 Automatisch Lampen 2W W 40lm lm 20 LED Interior Lights
1% koopUSD $ 5.49
 SO.K 4pcs 1156 Automatisch Lampen W SMD 5630 180lm lm Dagrijverlichting ForUniverseel
1% koopUSD $ 8.99
 SO.K 4pcs 31mm T11 Automatisch Lampen 3W W SMD 5730 400lm lm LED Interior Lights
2% koopUSD $ 5.99
 SO.K 2pcs Automatisch Lampen W SMD 5630 160lm lm Koplamp ForUniverseel
2% koopUSD $ 2.99
 2pcs T10 Automatisch Lampen 3W W SMD 5630 150lm lm Interior Lights
2% koopUSD $ 1.99
 SENCART Lampen 4W W Geintegreerde LED lm 4 Koplamp
3% koopUSD $ 10.49
 SO.K 2pcs 31mm T11 Automatisch Lampen 3W W SMD 5730 300lm lm LED Interior Lights
3% koopUSD $ 2.99
 T10 7.5W LED voor Auto Reverse Light (2 stuks)
3% koopUSD $ 15.39
 P13W Automatisch Lampen W 650lm lm Mistlamp ForUniverseel
4% koopUSD $ 8.99
 T10 7.5W Cool White Light LED lamp voor in de auto (12-30V, 2 stuks)
4% koopUSD $ 8.99
 bobine voor quad mini pocket crossmotor 47cc 49cc 47 49 nieuw
4% koopUSD $ 7.99
 pit dirt bike 22mm inklapbare rem koppelingshendel 110cc 125cc 140cc 160cc ssr sdg ktm
5% koopUSD $ 10.79
 43cc 47cc 49cc 2-takt koppelingspedaal super pocket dirt pitfiets mini quad chopper
5% koopUSD $ 7.99
 H4 Automatisch Lampen 35W W lm Koplamp ForUniverseel Alle jaren
5% koopUSD $ 36.89
 2 Stationair Lampen 50W W Krachtige LED lm 16 Exterieur Lights ForUniverseel Universeel Universeel
6% koopUSD $ 32.89
 2pcs H11 Automatisch Lampen W SMD LED lm Mistlamp ForUniverseel
6% koopUSD $ 11.09
 2pcs Festoen Automatisch Lampen 2W W SMD 5050 60lm lm Interior Lights
6% koopUSD $ 0.99
 ZIQIAO 2pcs Automatisch Lampen W lm Interior Lights ForUniverseel
1% koopUSD $ 2.99
 2pcs Festoen Automatisch Lampen 2W W SMD 5050 60lm lm Interior Lights
1% koopUSD $ 0.99
 2pcs E10 Automatisch Lampen 1.2W W SMD 5050 70-90lm lm 5 LED Interior Lights ForUniverseel
1% koopUSD $ 1.99
 SENCART Lampen 1.5W W SMD LED lm 16 Interior Lights ForUniverseel Alle jaren
1% koopUSD $ 1.99
 ZIQIAO 2pcs Automatisch Lampen W SMD 5050 lm Interior Lights
1% koopUSD $ 2.99
 SO.K 10 stuks Automatisch Lampen W lm Interior Lights ForUniverseel
1% koopUSD $ 2.99
 2pcs 39mm 36mm 41mm Automatisch Lampen 2W W SMD 5630 215lm lm 9 Leeslamp
1% koopUSD $ 2.99
 SO.K Festoen Automatisch Lampen W SMD 5730 180-220lm lm Interior Lights ForUniverseel
1% koopUSD $ 0.99
ATest