English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (220 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 24, 2014

ze maken een goed licht heel duidelijk, kwamen binnen 20 dagen aan. Great! fanno una buona luce molto chiara, arrivati in 20 giorni. Ottimo !

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Geweldig product, ik raad aan, ik zal binnenkort meer kopen. ótimo produto, recomendo, em breve comprarei mais.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Zeer goed product, het was niet beter omdat ik 50% meer belasting betaalde! Produto muito bom, so ñao foi melhor porque paguei mais 50% de impostos!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2014

Heel goed, heel goed inderdaad. Heel goed, heel goed inderdaad. Heel goed, heel goed inderdaad. Muito Bom, muito bom mesmo.Muito Bom, muito bom mesmo.Muito Bom, muito bom mesmo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2014

Goed voor zijmarkeringen of waar licht niet anders hoeft te gaan dan recht. Geen zijverlichting voor het grootste deel maar dat is wat ik nodig had. ze zijn helder Good for side markers or where light does not need to go other than straight. No side lighting for the most part but thats what i needed. they are bright

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2014

Blij met snelheid van levering en product. Happy with speed of delivery and product.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2014

mooi met een straal wit licht, maar niet te sterk! ze doen hun plicht uitstekend als lichte plaat / interieur. voor mijn geval heb ik alle lichten in mijn auto vervangen ... tevreden :)) onverslaanbare prijskwaliteit wachttijd slechts 19 dagen FANTASTISCH belle con un fascio di luce bianco,ma non troppo forte ! fanno il loro dovere.ottime come luce targa/interno. per il mio caso ho sostituito tutte le luci da interno della mia macchina...soddisfatto :)) qualità prezzo imbattibile.tempo di attesa solo 19 giorni FANTASTICO

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 07, 2013

Uitstekende helderheid en zonder enig probleem. Goed ontvangen. Excelente luminosidad y sin ningún problema. Bien recibido.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2013

Mooi licht, het is erg goed in het interieur. Bella luce, sta molto bene negli interni.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 19, 2013

Er zijn echt goede bollen in ten minste zijruiten en uitersten, ik veronderstel dat alle t10, dat wil zeggen, een fakkel van de glas houder. De lamp moet op de juiste manier worden aangesloten. On tosi hyvät polttimot ainakin sivuvaloihin ja äärivaloihin, oletan että kaikkiin t10 eli lasikantapolttimon tilalle. Polttimo pitää kytkeä vain oikein päin.

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest