English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 Reviews)
Schrijf een review
  • May 03, 2017

Prima setje voor een prima prijs.
Doet wat het moet doen
Prima setje voor een prima prijs.
Doet wat het moet doen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2015

nog niet gebruikt, dus kan er helaas nog niet veel over zeggen. nog niet gebruikt, dus kan er helaas nog niet veel over zeggen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 19, 2015

goede levering ben zeer tevreden goede levering ben zeer tevreden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2015

perfecte kwaliteit , heel handig perfecte kwaliteit , heel handig

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2015

Handige en praktische set voor onderhoud/modificatie xbox one controller Handige en praktische set voor onderhoud/modificatie xbox one controller

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 28, 2015

Goede kwalitiet spullen voor uitstekende prijs Goede kwalitiet spullen voor uitstekende prijs

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

werkt naar behoren en ik moet blijkbaar 30 krakters typen?? werkt naar behoren en ik moet blijkbaar 30 krakters typen??

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2014

mooi gereedschapje en handig..juist jammer van de douane kost.... mooi gereedschapje en handig..juist jammer van de douane kost....

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2016

Gefeliciteerd aangekomen op de datum en ik ben zeer tevreden. Ik heb de datum gehaald en ben zeer tevreden. parabems chegou na data e inteiro estou muito satisfeitoparabems chegou na data e inteiro estou muito satisfeito

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2016

Artikel identiek aan de aankondiging. Goed verpakt product is hij in goede staat aangekomen. Article identique a l annonce. Produit bien emballé il est arrivée en bonne état.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest